Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Soi tak nakonec som az dnes zahnojil.
vsetky pekne dostali rovnomerne 20 ml vega a flores napoli + 5ml enzymov. Dufam ze to uz v najblizsich dnoch zacne kvitnut..
Holky už šecky kvitnu.
po novom dostavaju 35ml flores + 20ml boost 2 x tyždenne, a raz do tyždna enzymy po hnojeniach len som už musel dneska objednat ešte jednu 0,5l enzymov bo dneska zjedli posledne.
1. sakra pridal som dvakrat tu istu foto
2. little fella all the time na mojom LSD
3. takto dostavaju každa po dvoch kybloch papať
4. lepšie MACRO LSD kvetu
všetky obydve WW spolu + zabudnute lsdcko v kohliku ktore som mučil viac ako mesiac bez vody a akosi sa jej nechcelo na druhy svet tak a stale len rastla do vyšky a živiny si brala zo spodnych listov. Tak som jej dal predsa šancu a začal som ju poriadne hnojiť a chytila krasnu tmavu farbu takze som ju nakonec umiestnil ku dvom vdovam a momentalne je už v kvete.
2.a 3 .fotka su detailne foto začinajuceho kvetenstva white widowky na sieti.
diky kamo tez mas pekne lejdies snad ti to dojde do konca vporadku lebo tieto burky čo trz panuju su strasna vec a jak tebe tak aj mne teraz polamali zopar vetví ale naštastie som ich včas zafixoval a jedeme dál jak sa vraví
Guten Morgen
Dneska rano dostali holky papat musel som im dat ale menej Bio Flores lebo sa mi uz minul cely liter skoro takze musim cim skor objednat esce jeden liter nech su holky spokojne az do konca
Zdarec,
sorry za velku odmlku ale pokazil sa mi fotak na telefone a uz dlho to nemam ako sfotit tak snaď aspon do harvest time zoženiem dačo a pockavam to..
Všetkym lejdys sa krasne dari, dokonca prežili aj minulajšiu sobotnajšiu vychricu ktora tu mnohym kolegom sposobila nemale škody..
LSD a WW uz nehnojim,dostavaju iba vodu a Kosu vidim na 16.-20.10.2018
Ostatne 3 lejdis na druhom spote ešte dostanu ked tak 1-2 krat hnojky a potom tiež len voda.. Pojdu až do konca oktobra až ku novembru.