Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Caute, rozhodol som sa založiť druhu tému nakoľko ide o inú seedbanku a model.
Jedna sa o 5x Critical Mass od bulkseedbank. Na klicenie som použil Root!t kit s hnojivom na začiatok klicenia. Bol som milo prekvapený, pretože už po druhom dni sa začali rastliny tlačiť na povrch. Cely čas klicenia boli držané v parníku o teplote cca 22-24*C.
Po 4.dni boli presadené do malých kvetnikov asi cca 3dc. Použil som obyčajný záhradnícky substrát ale tento krát nepredhnojeny pretože ako som u viacerych pozoroval tak maly s tým problém že keď bola rastlina presadena tak sa spálili listy. Preto som sa chcel tomu vyhnúť.
Uvidíme čo to bude až to bude lebo moc som tu toho nevidel od spomínanej seedbanky.
PS: otázky, reakcie, rady prosím zasielať len PM. Ďakujem