Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus všetci .. Tak takto vyzerajú kočky po 16tich dňoch, kúpil som ventilátor, 2 LEDky a jednu obyčajnú žiarovku aby mali teplo .. Myslím že sa im darí celkom dobre, za nejaký týždeň by som aj začal s hnojivom na rast. Čo poviete ? 😉😊
vyzerajú zdravo, nabudúce pridaj perlit do tej hliny, aby bol vzdušnejší ešte by som tú PETku nejak z boku obalil, nech ti nejde svetlo na korene, ale to je len taký detail...
Čaute, pls pls potrebujem súrne poradiť ... Zajtra musím z domu odísť a budem preč až do pondelka a neviem ako to mám spraviť so svetlami 😣 nemám časovač a ani nikoho kto by sa o to postaral. Mám nechať svetlá zapnute od zajtra až do pondelka alebo radšej vypnúť ?? Netusim ako to mám spravit 😔😔 Prosím poraďte niekto
Pochybuju že by se prepli na květ,ta květina musí být nejdřív dospělá aby mohla kvést... Kup časovač,v každém Elektru ,do stovky se vejdeš.... To každej den ve stejný čas vypinas a zapinas ručně?? 😁😁
Hej viem že to nieje drahé ale nemám momentálne vela peňazí a nechcel som to len kvôli jednému víkendu kupovať .. Jop každý den ručne v rovnaký cas vypnúť a zapnúť 😃
Čus ľudí, takže novy update .. Jedna rastlinka je uz vonku presadená no ako môžete vidieť na fotke tak mi ju napadli hnusne slimáky, dal som tam uz aj pivo a kúpil som aj nejaké granule .. Druha rastlinka je este v boxe nech trosku porastie a pak pôjde von aj ked mam pocit ze to bude zajtra alebo sobotu pretože sa mi uz nezmesti poriadne do boxu. Prikladám aj foto ☺✌
Zdravim, takže obe rastlinky su presadene vonku no zdá sa mi ze jedna nieje celkom v poriadku pretože na listoch mam male okrúhle zlte skrvny .. Niekde som čítal ze to môže byt nesprávnym PH no skúste mi poradiť co si o tom myslite .. Prikladám aj foto
Zdravim, takže obe rastlinky su presadene vonku no zdá sa mi ze jedna nieje celkom v poriadku pretože na listoch mam male okrúhle zlte skrvny .. Niekde som čítal ze to môže byt nesprávnym PH no skúste mi poradiť co si o tom myslite. Tie listy su na tej väčšej .. Prikladám aj foto