Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Krása hnedka názor! no přemýšlím právě sedím tu u toho řeším aby mi to osvitilo celkem atyp prostor ktery je 100cm×60cm šířka × hloubka tak to zase nechci moc zavírat ono to ještě stejně bude par úprav a hlavně uchycení objimek E40 s relativně těžkou dvojitou usporkou
FOTA z dodělávek bude max do 3 dnů protože to právě rozjíždím (akce, praxe bude k dispozici) 😀😀😊😊👍
Zdravím, parádní počin. Jsem zvědavý na funkčnost, popřípadě bych se inspiroval 😉 jak silný plech jsi použil? A co uchycení objimek? Cfl-ka něco vážej 😉
Právě z toho mám trošku obavy ale mám jednu objimku takovou straší a zítra přijde další nová takže očekuju a vyrobím úchyt přímo podle každý zvlášť a přemýšlím o tom že vyvrtám menší dve dírky na konci cfl a přichytím je aby tam nevyseli jakože na křivo ale to, až zítra jelikož tam budou dvě tak na každé straně dvě díry
Jinak k plechu je to tloušťka asi 0,8mm měl jsem ho na dílně takze jsem využil možná by stačilo i slabší než 0.8mm pro lepší možnosti ohybů "jen tak v ruce " květ pojedu pod cooltubou protože z předchozího pěstu jsem se trápil s teplotou okolo 31°C i přes obří odtah
Moc dobře, šikovný pán.
K té teplotě, z vlastní zkušenosti, 31°C je myslím pohodě. Mám v boxu při světle takz okolo 30 a něják zvlášt to kytí netrápí. Spíš nesmí být příliš blízko, potom jim vadí mnoho světla.
Normálně jsem si našel kousek plechu který jsem následně ohnul na 90° a přibodoval ke stinidlu na tvrdo a zároveň taktéž i objimku která ( jak jsem předpokládal přišla jiná) ale nevadí není na škodu jen možná vzhled ale to skeraaaa neřeší
Rozleštil jsem ještě povrch matovaci hlavou (sunerkou) (dá se v klídkuu použít vrtačka a nějaký leštící kartáč ) pro vyšší lesk, ale stejně se mi to nějak nezdá sakra :/ možná nebude mít tak velkou odrazivost jako jsem původně myslel ale asi určitě lepší než nějaký 'hobby" i když toto je taky hobby
Nooo a hola hej a máme hotovo poslední foto je tak jak půjde do skříně snad bude šlapat 👌👌👍💪👍💪👍💪👍💪👌
Objimky držeji fakt fest! Ani žádnej blbej drátek davat nebudu muset jako u předchozího pěstu tak uvidíme ale za mě spokojenost zítra začínám klíčit takže borci ať se zelení! Diky za jakykoliv názor, radu, i hejt
Tady ještě pár fotek z reálného již připraveného provozu tak snad to pojede odraz se mi zdá rázem lepší než jsem myslel, ale to se uvidí takže tu FINALNÍ PRODUKT
Dvě menší prasítka na růst jinak tímto toto končím
A od pátka pojedu na živo a hlavě konečně na ostro za každou radu díky a dotazy nejsou problém samozřejmě pokuď dáte 1200-2000 za origo wings bude to asi lepší ale toto pro mě bylo naprosto zadarmo navíc mě to bavilo takže dík a zdareccc