Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rákosníček01 - "Zdravím groweři, chci se zeptat, když přepnu na květ mám i zároveň hnedka hnojit na květ a nebo ještě chvíli růst ? Díky"
Možeš po prepnutí nahodiť hneď kvetovku. Hlavne ak hrozí, že to moc prerastie. Ty máš čiastočne hlinený substrát, tam sa okamžite zmena hnojiva neprejavi.
V "čistom"cocose sa mi viac osvedčilo JIDB kvetovku nahodiť až po cca týždni 12 hod. periody.
Vyzerá to super.
Inak ja môžem Royal Queen Seeds len doporučiť - vždy 100% klíčivosť, žiadny hermafrodit a kvalita výsledného materiálu tiež super. Šiel som od nich niekoľko strainov - či už klasické modely alebo autoflowery.
Velice pěkné hele jak je máš vysoký? A co pod sítí? Byla by hezká nějaká fotečka kde to vemeš pěkně od zhora dolů jestli rozumíš pro představu " sám totiž nevim zda nahodit srog nebo dát jemný LST a dva zaštipy nebo úplně nechat a jen rovnat ..
Původní příspěvek od AkatronChronic Velice pěkné hele jak je máš vysoký? A co pod sítí? Byla by hezká nějaká fotečka kde to vemeš pěkně od zhora dolů jestli rozumíš pro představu " sám totiž nevim zda nahodit srog nebo dát jemný LST a dva zaštipy nebo úplně nechat a jen rovnat ..
Zaštipoval jsi?
Mám to velký cca 20 cm ( 15 pod sítí a 5 nad ) a zaštipoval jsem jednou.
Zdravím groweři, tak usušeno a zváženo, ale žádná sláva to není jsem hodně zklamaný . Nevím co jsou udělal špatně, všechno vypadalo v pohodě květinkám nic nechybělo, podle mého názoru to udělaly ty hnojiva :/. Bez přídavku Jungle X k tomu starter packu asi nic moc nebude, s krystalonem minulé kolo jsem udělal více muziky .
Jack Herrer : 20,6g ( minulé kolo 30,5g )
Royal Magic : 18,6g ( minulé kolo 26,7g )
ja mel s jidb ty nejlepsi vysledky co jsem mel.... nepouzival jsi nahodou v ty hline jidb se slozkama ABM? Ty jsou totiz do hydra, kokosu. Do zeme je ta rada outdoor (s tou zkuenosti nemam). a zase 40g na 100W vybojku mi neprijde tak tragicky, ona se taky vysviti, takze jestli ji jedes uz nekolikaty kolo, tak sviti min. no a taky co jedu ted micro,t ak mi prijde, ze tam dela to srovnani vrcholku do jedny roviny vic nez kdyz jsem mel vetsi prostor, tak mozna i tim, ze ti to hodne vyjelo? neves hlavu kazdopadne, kytky jsi mel pekny a priste bude zase lip lepsi nez tam mit treba 80 a k tomu padli nebo svilusky, vis jak ;-)
Původní příspěvek od toketoy ja mel s jidb ty nejlepsi vysledky co jsem mel.... nepouzival jsi nahodou v ty hline jidb se slozkama ABM? Ty jsou totiz do hydra, kokosu. Do zeme je ta rada outdoor (s tou zkuenosti nemam). a zase 40g na 100W vybojku mi neprijde tak tragicky, ona se taky vysviti, takze jestli ji jedes uz nekolikaty kolo, tak sviti min. no a taky co jedu ted micro,t ak mi prijde, ze tam dela to srovnani vrcholku do jedny roviny vic nez kdyz jsem mel vetsi prostor, tak mozna i tim, ze ti to hodne vyjelo? neves hlavu kazdopadne, kytky jsi mel pekny a priste bude zase lip lepsi nez tam mit treba 80 a k tomu padli nebo svilusky, vis jak ;-)
Ano používal jsem ABM, aha tak to jsem nevěděl, že se to nehodí vůbec do hlíny , tak příště zkusím kokos a máš zkušenosti i s tím jidb X ?