Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Fruddy Ještě vyfoť z blízka řez palicí, mně to připadá spíš jako úplně zplesnivělá rostlina. Kdyby to tak bylo tak rozhodně nekouřit, jestli se máš aspoň trochu rád.
jj taky sem si rikal... uz sem to i psal jestli nahodou to neni plisen. Proste to tak vypada... jak ty pokrouceny suchy listy tak barva palic.
taky pise ze to zaclo 60 den a 70 takhle... nenapada me co jinyho by to tak rychle sundalo (leda ze tam kolem toho 60 dnu nalil nakou sracku a zabil koreny).
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Nazdar borci, prikladam fotku korenu, ale bohuzel az po tydnu stati, takze to uz nemusi byt ono....koreny uz boli slaby ku koncu, odtrhli se uplne nahoru....
Inac jeste abych doplnil, jednalo se o Power Flower pestovanou ze semena. 60 dni veget a nasledne 12/12 na 70 dni .Ako to vyzeralo po 70 dnech kvetu, vidite na zacatku prispevku :-)
Cau grizzzly, mal som podobny problem ako ty, kytka isla celu dobu velmi dobre, ale posledny tyzden zacali konce listov hnednut a zacala nekroza, rozpadavali sa na prach. Trichomy som mal uz ciastocne aj jantarove, tak som to skosil. Hulivo velmi prijemne, take som ocakaval podla odrody. Tiez mi vela ludi hovorilo ci to neni plesen, ale neviem ako by mohla, ked v boxe bolo skoro stale vyse 30 a sucho... existuje aj sucha pllesen? ze sa len rozpadnu listy?... :-/ ..
Moje palice vyzerali presne tak ako tvoja na poslednej fotke (zavesena) :-//