Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prosim o radu.Uz asi 3 se nezapla vybojka pres spinaci hodiny.A pak když jsem vse vypojil a zapojil tak zas zapla.Dnes o 4h delši tma....prosim o radu...ten stykač nenam...a hodiny spinací obyč ale meli by to zvladnout....
thož choď po najlacnejšom tzn. -vymeniť spínačky, tiež používam roky digitálnu klasiku ale neoplatí sa to kupovať v lidlu, obi a pod. zajdi si do slušného elektra
Zdravim menší Up.Tak problemy vyřešeny koupí stykaču s se spínacimi hodinami.Děkuji Seky!Kytky měli 4 dny rozhozenou periodu a jeden den nostop tmu.Přerostly jak sviň a pěkně je to rozhodilo.Opíleňí hotovo tak uvidime co z toho vyleze za plevel 😊.Zbytek pylu uschováno v lednici k zpětnému křížení.
Dnes to je 33/12 -1den tma takze +- 32/12 seminka matky shark shocka × samce obiwana = SOK. Shock Og Kush 😊 jsem zvědaví co to bude za přestřel 😂
Nedaři se mi odeslat fotky...tak to zkusim zitra
Posílám moc zajímavy odkaz na youtube jde o získání čerstvě zmražené pryskyřice - Fresh Frozen
Zkopiruj a vloz na youtube: Bubblemans Fresh Frozen Astroboy Birthday Bash
Budu to zkoušet se suchym ledem s 200 mikronovým pytlem a uvidím jestly něco získám...
Zdravím...Opylení 25/12 Shock a 30/12 Obiwan...
Aktualne jsme 41/12 -1 den tma
Dnes proběhlo cana flush Shark shoka všechny 4 klony řádně prolity a zbývá jim 10 dní do finiše.
Velice rychlí na květu a pěkně cukruje paličky spíš menší ale jeden phenotyp je malinko lepší větší vynos.
Největší palky dělá Sweet Chesse a Cream Caramel.Killer Kush zatim nejpomalejší a bude tam i nejdýl.Obiwan zatím malo cukruje ale ještě má pořád čas se ukázat
Snad ty seminka dozrajou do tech +- 10 dni u Shark Shocka
Hnojím podle tabulek Canna Coco ted dostavaly týden s Pk13/14.
1 Celek
2 Shark Shock naprcaný
3 Shark Shock vršek
4 Cream Caramel
5 Sweet Chesse
Zdravim a rad bych to tady dokončil.
Kolo dopadlo podle mich představ.Plisen nebyla a seminka to stihly v pohodě dojed a dozrat.Seminka mam tedy Obi×Obi=F2 Obi (80ks) a Obi×Shark Shock=SOK (50ks)
Vaha ukazala 221g....na 400w nic moc ale bylo to hodne prostorem 80×80 je malo...
Sweet Cheese fast vyhral na vahu 52g a i na obsypanost!
Vše už hezky odpočiva v zemi ve sklenicich.A par kvetu jsem nechal ve vakuove doze na mrazaku.Na Fresch frozen
1.-3sweet cheese
4 - 5 obi
Jsem rad ze jsem mel moznost vyzkouset kokos a hnojiva cana coco.Jenom jsem nemel ten bloom boster...Velka spokojenost s canna coco zadna kytka nestradala.