Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Skacou celkem hezky, jeste jsem se chtel zeptat kolik si pouzil toho substratu, kvetinace vypadaji vetsi nez 11l ale zase nejsou plne. Pres leto budu muset kvuli roztokum prejit na hlinu nebo kokos. Tak abych mel predstavu....
Dnes 15.den 18/6.. Namíchal jsem už hnojivo do sudu a zítra už dostanou zálivku spodem 🙂 Zároveň jsem dneska zastřihl vršky,nechám to tak do pátku a pak přepnu na 12/12 🙂
vypadaj v pohodě. připrav se na to, že po přepnutí hooodně vystřelej a výnos bude hodně malej, ale zase je to strašně rychlej gen(50dní) a má tvrdý popkornový paličky který jsou nádherně obsypaný... budu sledovat...
No je to sativa,takže vystřelí to je jasný,proto jsou zaštípnutý abych vyplnil prostor,budu lámat a ohýbat 😉 už jsem jel Jack Herrer a výnosově na tom špatně nebyl,tohle k tomu nebude mít daleko... záleží co tomu dáš..😉 nechme se překvapit..
Tak dneska 18.den 18/6..namíchal jsem zase hnojivo a to EC 1,6,Terra leaves,trošku kořeňáku a Ata XL..Holky jsem po třech dnech od zaštípnutí ještě nalomil,aby se tak netahali a rozjely se více strany,v pondělí budu měnit režim na 12/12
Zdravím,tak dneska 4.den 12/12 holky po zastřižení a po přepnutí vyletěli jako blázen,tak jsem je dvakrát zalomil a včera naposledy, teď už je nechám být.prostor se pěkně zaplňuje, zatím měli pouze růstové hnojivo.. dneska už jsem namíchal zbytek co zůstal růstového ještě v sudu a přilil jsem tam na květ už Terra Max, EC je 1,5 ..
Zdravím,tak jsem tu s nějakými postřehy,dnešním dnem jsou holky 8.den na 12/12.Hnojivo už dostávají květové EC 1,55.Zálivku tvoří,Ata XL,Atazyme,Terra Max a přidal jsem trošku PK 13-14.Dneska jsem oholil spodky a nepotřebný větvě a taky obral od větších listů,abych to více prosvítil A přepnul z 600w na 660w boost.Teď už do nich nebudu nijak zasahovat,nalomený jsou dvakrát,spodky jsou oholený a listy protrhaný,více už nebude třeba