Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
máš to dobře našlapnutý ... s tím světlem bych další pěst být tebou zvětšil box.. jinak pardní pěst... za mě naopak listů ubírej co nejméně.. mám poocukrovaný paličky i ve stínu a to mám 242W vero 29 na ploše 120*60 držím pěsti at to dopěstuješ do zdárného konce
Dík LinChi no bohužel mi to zvětsení doma asi neprojde pristi kolo tam zkusim pridat jeste 2 dekory 1750 a 700ma driver...no zitra to trošku proberu hlavně ty hnusny
No ať si to udělá jak chce každopádně,nicméně z vlastní zkušenosti vím že odstranit listy se vyplatí,jelikož se sníží vlhkost,pak se více prosvítí i spodky,ono to samozřejmě bude pocukrovaný i ve stínu..jelikož ty květy ať jsou dole nebo nahoře,tvoří pryskyřici jde o to že nebudou tak prorostlý ve stínu..já třeba všechny velký listy a větvě který nemají žádný potenciál vytvořit nějaký kloudný palice dávám do hajzlu..pak ta kytka dává energii tam kam je potřeba..a ty slabý větve alespoň nestíní těm kde je možný že to pořádně naroste to samý i listy
No to je právě ono kdyby si tam měl nějakých 600w HPS tak by Ti to rychleji odpařovalo,ale u ledky Ti to tolik odpařovat nebude,nehledě na to že když Ti do takových keřů nebude dostatečně foukat,tak tím jak se o sebe listy a palice opírají tak se tam pak sráží mezi nimi voda a aby se ti tam pak na úkor toho rozjela plíseň,nebo nějaký houbový choroby,to není zrovna to po čem by někdo v květu toužil