Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vypadá to na svilušky jsou to pěkný prevíti. V pozdější fázi a hojnějším výskytu dělají na celé rostlině hlavně na květech pavučinky. BIOOL by měl být ok. Zbytek chemek mívá 21 dní ochranou lhůtu...
Původní příspěvek od panpanvicka Vypadá to na svilušky jsou to pěkný prevíti. V pozdější fázi a hojnějším výskytu dělají na celé rostlině hlavně na květech pavučinky. BIOOL by měl být ok. Zbytek chemek mívá 21 dní ochranou lhůtu...
Zdravím groweři, mám takovou prozbičku, jsem na 68 dnu květu a vůbec mi nepřipadá že bych v blízké době sklízel je to normální tak dlouho ? Jinak pryskyřice je čirá a chloupky jsou s půlky světle hnědé a zbytek bílé.