Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Glueberry OG - najpodarenejší automat tohoto roku. Pleseň žiadna, výnos super. Táto rastlina je matkou semien Glueberry OG x Automazar, ktoré predávam v bazári. (nenápadný product placement )
Bazén sa však neukázal len ako dobrý skleník ale aj reporodukčné centrum. V neskorej fáze kvetu mi to silne napadla nejaká háveď, pravedpodobne svilušky, a 70% z toho čo vidíte na fotkách skončilo v komposte.
Čo sa dá narobitť, život dáva, život bere. Je to pre mňa skúsenosť do budúcna :-).
V ďalších príspevkoch chcem stručne popísať jednotlivé odrody od semienka po sušinu, pravedpodobne iba u fotoperiodických kytiek. Smoke reporty budú veľmi biedne alebo žiadne, skoro nepálim tak to neviem objektívne posúdiť.
Fotky sušiny berte s rezervou, fotil som vždy len tie najkrajšie pálky.
Klíčivosť semien bola 100%, v pálkach som neskôr našiel niekoľko samčích kvetov. Tým teda aj ja u Pamir Goldu potvrdzujem problémy s hermafroditizmom. Medzi jednotlivými rastlinami bol minimálny rozdiel. Všimol som si, že sú pomerne náročné na výživu - keď sa ostatné kytky tvárili spokojne tak mi na nich stále žltli listy.
Kvalita kvetu za mňa nič moc, topy nevyzerali až tak zle ale smerom dolu sa to rapídne zhoršovalo. Vôňa mi nezanechala žiadne spomienky, takže to zjavne nebolo až také zaujímavé.
Kosa prebehla niekedy v treťom týždni októbra (říjen) z dôvodu premnožených smutníc, no ešte si pár dní pýtal. Plesne tam bolo tiež dosť. Videl som tu na groweri pár podarených pestov, mňa však ničím nenadchol a pestovať ho už nebudem.
Původní příspěvek od AlbertWesker Chystáš sa pokračovať? Ostatné by ma tiež zaujímali hlavne ten serious 6 a pamir gold neni zly len si natrafil asi na zle pheno , to sa hold stava
Jasne, len som dinosaurus a teraz sa nazbieralo zase trochu viac prace :-).