Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Atletico: čau. Svetlo som si skladal sam. Komponenty som nakupil na Alucraft.cz. vyšlo mato cca 190€ aj s poštovným. Dalo by sa to kupiť o niečo lacnejšie na nejakych zahraničných stránkach ale nakoĺko nás učili na škole ruštinu po anglicky ani necknem. Tak som nakupoval u susedov. No a či je pravda niekde inde ešte uvidime 😀
Sakumprdum: panel mam cca 30cm nad rastlinamy. Mam box 60x60 a s optikou sa da ist celkom slusne nizko a osvetli ho celý. Vo väčšom boxe by sa už nedalo isť tak nizko.
Ahoj mas to moc hezky.mam objednane stejne svetlo.chci se zeptat jak jsi s nim zatim spokojen?a jak je tam prosimte vyreseno zaveseni,je na chladici uz neco pripraveno,nebo jsi musel improvizovat?pojedu taky prostor 60x60 a vymena bude za 250w sodu.tak doufam ze to pod timhle pojede aspon stejne dobre. at to jeste poradne nakyne.
Na zavesenie som musel vyvrtat dierky do chladicu. Ja som to tiez vymenil za 250w sodu. Ale na porovnanie nebude stacit toto jedno kolo. Tak pojdem po tomto hned dalsie a uvidim.
Zatial som spokojny.
Hej musim ph upravovat. Tento grow idem trochu punkovo. Ku koncu som zacal upravovat ph octom. PH- doslo tak som skusil ci sa to aj takto. A uplne v pohode.Hnojivo na kvet som lial len polovicne davky nakolko aj hnojivo uz dochadzalo. Teplota v noci okolo 16C no dostali slecny zabtat.Druhe kolo uz pojdem
Původní příspěvek od kofein76 Hej musim ph upravovat. Tento grow idem trochu punkovo. Ku koncu som zacal upravovat ph octom. PH- doslo tak som skusil ci sa to aj takto. A uplne v pohode.Hnojivo na kvet som lial len polovicne davky nakolko aj hnojivo uz dochadzalo. Teplota v noci okolo 16C no dostali slecny zabtat.Druhe kolo uz pojdem
ja mam nonstop v noci 16-17°C, u mne zadny problem.
ph jsem taky nekdy v nouzi krotil octem, zadny problem, akorat je to min stabilny a v hydru dochazi k postupnymu zvysovani pH roztoku
nejlepsi je punkovou rostlinu punkovo growit paldy mas hezky, tak ti chutna zdýmčo
ahoj, mas to supr, 47 deň 12/12: 3. fotka odshora je ten frisian? jesli jo tak ho mas oproti me krasny, ja sem predloni chytl nejake trapne pheno a dle poctu semen docela silny hermafrodit, ale ty samci kvety se dost spatne hledaly...nezaznamenals neco takoveho? psals mysim zess mel ta semena schovana uz par let
Dain: Frisian ja na prvej fotke( odfoteny cely box) vlavo dolu. Oproti MB ovela mensi aj ked prepol ovela skor ako MB. MB nechal Frisiana daaaleko za sebou. Asi som chytil nejake slabe pheno lebo ani vonku to nebola ziadna slava.