Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja jedu kokos tak mam v planu soupnout ho i tam ale autopotu pisou michat 50na 50 s perlitem s keramzitem a ja s perlitem nemam zkusenosti ale nekde jsem cetl ze ma vysoke ph tak bych se docela bal to namichat s kokosem od canny mas na to nejaky nazor??
OPTIMUS PRIME - musíš si zabezpečiť tzv Agroperlit a ten pre istotu tiež otestovať kyselinou, aby to pH neovplyvnil. To isté platí aj o keramzite. Pokiaľ nie je na obale vyslovene uvedené, že je určený na hydropestovanie, tak to je materiál určený na dekoračné účely, prípadne drenáž a spôsobí nestabilitu pH.
Dnes v shopoch ponúkajú kadečo.
S perlitem atd zkušenosti nemám,ani na dno květináčů jsem nic nedával..ale mělo by to vysychat v pohodě třeba u jedné jsem potěžkal květináč vždycky a vysychá o něco pomaleji ale je to v klidu nijak to neřeším...Venku když bude pršet 14 dní tak budou taky 14 dní v promočený hlíně..Já to pořídil v našem Growshopu u nás ve městě,jeden za 400 kč..
Zdravím tak jsem tady s nějakým fotem z dneška..Rovnou jsem jim dal EC 2,54 takhle to budou mít 10 dní pak začnu stahovat na 2,2..a na konci měsíce bude kosa zatím to vypadá solidně a už je na tom i něco vidění..minulý týden sem to trošku posral a zapomněl jsem po namíchání a odstání vody pustit kohout po 4 dnech otevřu a kytky zvadlý a uprostřed holka to odsrala více ale vzpamatovala se ikdyž má listy trošku blbý ale úplně jsem na ní nezanevřel..
takže dneska vyfoceno teď měly holky po tom EC 2.54 sníženo na 3 dny pouze na 1,26 na takový menší proplach dneska zase namícháno EC na 1,86 tohle budou mít asi 12 dní pak uvidím..nicméně po týdnu už to je pěkný kytky musejí být o něco více vyvázané a dvě dokonce podepřené
Zdravím,tak holky jedou pěkně,ani jedna bliznička hnědá stále to frčí Dneska sem pořídíl nějaké fotky namíchal sem rovnou hnojvo jen PK 13-14 a Terra max EC 1,81 do příštího pátku budu takhle hnojit pak jim dám tak 12 dní jen průplach a nasadím Final solution
Tak jsem tu s aktuálním fotem ze včerejška a včera šli už všechny pod kosu náhle,jelikož dvě byly už úplně zralé z toho jedna už přezrálá 8 dní jsem je neviděl kytky popadaný prý se stále kácely k zemi a opírali se mezi sebou takže je naštěstí děda aktivně provázal a některý dokonce svázal dohromady takže jsem se zděsil že ještě bude někde plíseň co sem na to koukal tak většině už šli listy do kelu takže včera byla kosa něco málo jsem nafotil a komu se chce můžete hodit nějakou náhodnou tipovačku Jinak pro příští kolo udělám nějaký změny a to že koupím Adjust wing medium stínidlo..GoGrow nechám jelikož se osvědčilo jen dám dolů tak 5 cm keramzitu do květníků,pak koupím nový pacháč,ještě pořídím nějaký ofuky navíc no a v neposlední řadě tam asi hodím síť..