Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no jsem zvědav ta amnesia po přepnutí vystřelí ani nevíš jak hlavně to že to píše banka neznamená že tomu tak bude ..no nebudu ti do toho mektat budu sledovat
Hele podle me to zbytečný není prostor 150x170 je zaplněný lampa je metr vysoko takže vše v cajku vedle je white shark 20kousku které pak poputují do jiné místnosti a zůstane jen Amnesia v tomto prostoru
Ty vole ta palice je velká jak ladova hlava
V ruce se motá další spiknutí,..........,............,..........
Jako zbytecny to ani neni ,i kdyz by bohate stacilo na ten prostor 600w , zbytecny je to mysleno kvuli financim pac palit 1000w v rustu 18 hodin neni moc eko. Pac to vyjde skoro nastejno jak kdybys jel 2x 600w a 1x 400w na kvet
Zlaty ledky tady na ty predpesty, na klid 300w .
Kdy to planujes prepnout ?
Hele plánuju přepnout až se me budou zdát ready max 3tYdnY
Jo a stím šetřením to tak hrozné nebude me gram vyjde cca 12 až 20 Kč podle toho kolik toho je a počítal sem to a ušetřil bych korunu na g kdBy tam bylo 600w na růst a Busch ví jestli bych nesvitil dYl z 600w protože pod litrem je to jiná pohádka než pod 600 w myslím na kvet
Co ? 12 az 20kc ?
Tak to je docela moc.
Ja kdyz dam pod 400w 400g a jsem s 200w 3 tydny na rustu ,tak mi vychazi g na nejaky 4 koruny. .
Nic proti ,ale hodne neekonomickej pest.
Edit. Kolik delas pod 1000w ? To musi snad vychazet na 400g ,nebo mas drahej tarif.
Hele na dvanáct korun to vychází když je kilo pod litrem mám dva litry na květ jeden na růst to je 12000 elektrika za kolo plus 4000 hlína 6000 hnojky 3000 rezi plus pachace a žárovky stínidla ufa menim jednou ročně co 4kola