Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec ne nejsou prehnojeny jestli se ti zdaji ze jsou dožluta to dela to foto opravdu .jinak mne kamo vydeptat ty určite nemůžeš,tak jeto spiš takovy test protože na ne sviti přímého slunka asi 5denne tak jsem chtěl jen skusit jak to pojede v takových podmínkách tak na nejaky špek bude jinak jeto dobry model mají od43do 55cm max .
Ani sa o to nesnažím . Inak mám podobne podmienky a s tou výškou som trochu pozadu ale čo sa týka sisiek tak sú pekné. A prehnojene sa mi zdali kvôli listom na konci.
jo v pohode ,sledoval jsem tve af jako pekne liby se mi jak to dobře dokumentujes no kazdopadne aspoň 10l hliny na kytku at nemas také prcky jinak dobry .jo ja zapomnel postrikal jsem listy peroxidem kytky byly celkem dluho ve vlhku pro prevenci at nechytnou plisen a ty listy to trochu schytali tak asi
zdarec palec,tak pomali ale jiste se to blizi 60den tak podle banky by to mnelo byt hotove 65 den coz vůbec no tak co jsem se dival tady co mneli tuto vonavu krasku tak kolem85 sklizeli a taky bych to tak nejak typnul .