Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
..pítr90.....tak jak teda?.ptřebuješ to ještě pořád vysvětlit? A nebo počkáme až se namotá eště víc lidí a řekne ti to samý...?..co chceš vysvětlovat?...jde pořád jenom o automaty a já ti říkám ze se neřízkujou protoze samá podstata autofloveringu je kontra!!už ti to řekla i ženská..voe
to pítr: absolutně tě nechci o automatech poučovat a taky koukám že jsem to vysvětlil špatně..takže sorry...znovu a lépe..automaty řízkuji jen za úrčelem křížení...tákže samossebou mám různé genetiky pylu..jasný..vezmu řízek z afka,zakoření povyroste,samossebou že porád kvete a opylim ho...max mi to vyrostlo/vykvetlo do 100cm a to ve skleníku, ale křížení úspěšné plno semen různých kvalit a phenotypů připravených pro další selekci...chápenzí
...tak asi takhle...je na tom něco divnýho? Šlo tady o to že se afka neřízkujou za ůčelem výnosu či rozmnožení kytek pro pěs..to je prostě kontra produktivní jasný..
..eště perlička: kamarád a kolega letos vysázel chees auto od nejlvn.seedbanky(natural)...první vlna sklizen jakoohromná no a než začly kytí pořádně kvést tak je nařezal,říkal sem mu že to nemá smysl žena to afka nejsou...a on z TĚCH AF ŘEZŮ udělal o asi jen 50g!!!!! menší sklizen než z 1vlny..stejný počet kytek!!!!..jen tím chci říct že jak vidno zázraky se dějí...takže ano ofigo se afka neřežou ALE.........
to maxeaux: nikdo tu neříká že sez af nedá pod lampou vypěstovat dobrota...ale dáš za proud o mnoho víc peněz a výnos oproti periodě bude o dost menší..vyzkoušeno
..už je to tu milionkrát popsáno...už jenom povaha automatů jako je neustálé světlo a malý vzrůst(většinou),řidší paldy...atd...napovídá že se do indooru prostě nehodí..ale pěstujte si co chcete a kde chcete...čao
Ok, zaujalo mě to 😉 možná bych mohl v zimě něco zkusit. Zatím na to jdu opačně, mám pár menších kytek na balkoně v Teku, několik odrůd a opiluju je auto samcem
..jo taky možnost..už jsme taky zkoušeli a vše ok..máme pyl od dánského šlechtitele Esbeho..dlé mého outdoorovej král, taky jsme dost exp.s matrošem od Děčínských kolegů..TaoTao...atd.
..no a opylovaná kytka, vybrat dobrou genetiku,sledovst tu kytku..nemusím připomínat že jí musíš vyselektovat jako matku..hele zatim sme použili na opylení modely od serious s.(chronik,warlock)..od sensi seeds(big bud)..je to opravdu zajímsvý a alespon pro mě absolutně naplnující když pak máš ty SVOJE různý phena se kterejma experimentuješ dál..takže dobrou genetiku a hurá na to...je to běh na dlouhou trať..
...totiž s toho uděláš takovou fast verzi...samosebo s nestabilním phenem..
..třeba pyl od Esbeho model 'Erdpurt'×'warlock' Serious..nám udělalo celkem 4phen <podsaditá indika menšího vzrůstu/zabijárna doslova.dáš 2prdy a na hlavu ti spadne pytel cementu<nafialovělý spíš sativní vzhled i účinek.do práce<řidší patra zato větší pálky/intelektuálka doslova<světlejší listy ale mohutný opět podsaditější a opět dost stoned.prostě masakr..toť 4zminovaný phena z 1opylení1modelu...no a máš si s čím hrát
tak nějak to zamýšlím i já. Mám z posledního kola nechané řízky na balkoně a všechny je oprcám. Bude o zimní zábavu postaráno. Nejvíc mě zajímá můj oblíbený Northern Light s tím samým auto samcem