Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj ,mas to gut at se vyhnes plisni počasí zatím preje .muzes dat nejaky smoke report stech af od natural seeds jestli to vůbec zhuluje ja jedu taky ak47 od nich davam tomu tak 10dni ale psalo tu par lidi ze prej to nezkuruje prej ani to chees taky by mne to celkem zajímalo jaky to mas ty chlape dik mej se
Původní příspěvek od Hvězdář To moje je tak 70 dnů jen na květu, celkem tak 95 dnů. Na údaje od banky se vyser , to sou kecy, po 65 dnech od vykliceni to nemůže být zralé.
Jelikož jsou všechny AF už dosušené (a některé už i dávno spálené ), tak malé zhodnocení.
Blue cheese - výnos asi 25g, voněl docela hezky po lesním ovoci, vzhledem k tomu, že v době sklizně bylo vedro taky bylo usušeno během dvou dní, což se podepsalo na chuti, která byla nevýrazná, zbývá mi ještě jedno semínko na příští rok, tak snad vyklíčí a chytnu pheno jako v roce 2015
Northern lights - obě stejné phenotypy, příjemně voní a účinek je asi tak 50/50. Z větší jsem dostal 40g a z menší asi 20g.
Think Big - tentokrát hezky narostl a musím říct, že je to asi nejlepší materiál ze všech AF, co jsem letos měl. Výnos 70g celkem, účinek sativový a výrazná vůně i chuť (sladká, jakoby skunková). Palice sice nebyly nějak moc tvrdé, ale zato hodně orosené.
Amnesia XXL - taky vyšla docela hezky, solidní materiál, bohužel má takovou dřevitou chuť, což já osobně moc nemusím. Výnos 70g a stávek mi příjde spíš výkyd
AK - 47 - výnos 65g, relativně vzdušné palice, ale hezky orosené a vonící jakoby po houbách, chuť je spíše taková lehce kadidlová. Účinek sativový, žádný zabiják.
Bohužel Natural seeds pozměnily nabídku a jejich new generation co jsem zatím slyšel nejsou moc dobré. Takže je to v podstatě test 3 roky(možná i víc) starých semen, které se už neprodávají.
Zase několik fotek, jak to pokračuje. Ještě chtějí tak 2 týdny minimálně. Snad to dojedou, nemá být až zas tak hrozné počasí.
1: Black D.O.G
2: Critical
3: Pinneaple skunk
4: Critical č.2
5: Somango