Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hoši já bohužel nemám absolutně možnost klasické klimošky a na mobilní taky teď nemám Prachy už takhle jsem v tom minimálně za 30k... 🙈 Když tam hodim prima klimu 800m3 a budu nasávat chladný vzduch z kýble se zvlhčovačkou myslíte že to pomůže ? Aspoň na 29°C
Kdo pěstuje,ten legalizuje a
nepodporujte narko byznys tak jako já
Ať Vám to krásně roste.
S pozdravem strejda
Naposledy upravil strejda.losos 11-06-2017 v 23:37 PM
Fikus: A kde bych ji mel používat, ve sklepě? Mám podkrovak tak musím používat klimu, při 33°C se celkem blbe spí, nebo spis vůbec existuje. Nehledě na to ze bych se s ledkou dostal tak na 40 stupňů, odzkouseno s viparem 450, slabým odtahem a nefunkční klimou. Maxima 42°C box a 38°C roztok v amazonu.
S tou zvlhcovackou jsem to tak mel nedávno napojeny do matkarny a dělala se me u pritahu kaluz. Přeju ti, aby se ti to dařilo uchladit, ale doporučuju koukat po bazarech po nějaké mobilní jednotce.
Původní příspěvek od L1st3r Fikus: A kde bych ji mel používat, ve sklepě? Mám podkrovak tak musím používat klimu, při 33°C se celkem blbe spí, nebo spis vůbec existuje. Nehledě na to ze bych se s ledkou dostal tak na 40 stupňů, odzkouseno s viparem 450, slabým odtahem a nefunkční klimou. Maxima 42°C box a 38°C roztok v amazonu.
S tou zvlhcovackou jsem to tak mel nedávno napojeny do matkarny a dělala se me u pritahu kaluz. Přeju ti, aby se ti to dařilo uchladit, ale doporučuju koukat po bazarech po nějaké mobilní jednotce.
Už asi hodinu projíždím bazary a něco za cca 3tis se dá sehnat,ale i tak to není nejlevnější řešení a to ani na provoz co si budem povídat kolem 800-1000W si to veme ... Shit summer time no a jeste mne napadla jedna věc a to co Stínidlo Sputnik ? https://growmarket.cz/sputnik-s-125mm-odtahem co si o tom myslíš ?
Ať Vám to krásně roste.
S pozdravem strejda
Naposledy upravil strejda.losos 12-06-2017 v 00:22 AM
Za litr ti ho strelim
Není to špatný reseni, ale co se pokryti týče wing je wing. Odjel jsem s nim jedno kolo, celkem spokojenost, jen to dost svítí na střed a mizerně osvětluje kraje.
Původní příspěvek od L1st3r Za litr ti ho strelim
Není to špatný reseni, ale co se pokryti týče wing je wing. Odjel jsem s nim jedno kolo, celkem spokojenost, jen to dost svítí na střed a mizerně osvětluje kraje.
Potřebuji jen na řešení na léto,už sem byl i u myšlenky že to pokosim... Kraje by se daly vyřešit tedy použiťim tepelèho štítu když by to človek nějak vymyslel že? No nejspíš se dohodnem. Hoď mi PM
Ať Vám to krásně roste.