Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar...nespletl ses? snad na rust grow a na kvet bloom ne?ja po skusenostech radej pouzivam plagrony terra...ale spis v kvetinacich a v dirach...ve hnojenym zahonku napr.konskym hnojem ani neni potreba dal prihnojovat...
Původní příspěvek od tominus 333 zdar...nespletl ses? snad na rust grow a na kvet bloom ne?ja po skusenostech radej pouzivam plagrony terra...ale spis v kvetinacich a v dirach...ve hnojenym zahonku napr.konskym hnojem ani neni potreba dal prihnojovat...
jo urcite ho priste zkus...krasna hodne produktyvni neboli vynosna kytka... das dva prdy a papa lala me udelal v zemi 560g kvality a spodky sem ani nevazil...a navic v pulce zari...sem zvedavej na toho Herrera protoze s GHS nemam dobry zkusenosti...napr. samec mezi femkama to se mi nestalo u jine banky a treba The church od nich uplny seno...ale myslim ze uz neni v nabidce ted...jedina dobra kytka od GHS byla White widou a Big bang kterej uz neni dostupnej...proste GHS je takovej vselijakej takze jak rikam na tvojeho Jacka sem zvedavej...at to roste...
Původní příspěvek od tominus 333 jo urcite ho priste zkus...krasna hodne produktyvni neboli vynosna kytka... das dva prdy a papa lala me udelal v zemi 560g kvality a spodky sem ani nevazil...a navic v pulce zari...sem zvedavej na toho Herrera protoze s GHS nemam dobry zkusenosti...napr. samec mezi femkama to se mi nestalo u jine banky a treba The church od nich uplny seno...ale myslim ze uz neni v nabidce ted...jedina dobra kytka od GHS byla White widou a Big bang kterej uz neni dostupnej...proste GHS je takovej vselijakej takze jak rikam na tvojeho Jacka sem zvedavej...at to roste...
Uvidíme, co ten Jack ještě sem ho nikdy nejel, prý sou celkem problémy s dozráváním, tak uvidíme
Rozhodně Pineapple Chunk zastřihuj Klidně ho třeba 3x-4x postupně topní ... Já ho minulý rok sázel už v březnu... topl jsem ho asi 8x ... A z jedné kytky cca 950g dry ! ... Hlavně super kytka, pěkný palice, odolná a brutálně posypaná pryskyřicí a hodně silná ...
Původní příspěvek od TheHarst Rozhodně Pineapple Chunk zastřihuj Klidně ho třeba 3x-4x postupně topní ... Já ho minulý rok sázel už v březnu... topl jsem ho asi 8x ... A z jedné kytky cca 950g dry ! ... Hlavně super kytka, pěkný palice, odolná a brutálně posypaná pryskyřicí a hodně silná ...
Máš se na co těšit
Díky za info už sem ho zastřihnul uvidíme, měl ho minulý rok kámoš a prý pecka