Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Díky za rady určitě to překopu, ještě se ale zeptám box si udělám sám ale když bude 250x120x200 a budu to milt prozatím jen na jedné straně, s jednou 600W, bude něcěmu vadit tak velký nevyužitý prostor kam budu přiváďet a odváďet vzduch? Udělal bych tam i stěnu, která bude taky polepená Orcal folii aby se světlo nešířilo zbytečně tam kam nemusí. Asi je fakt blbost si ukousnout takové sousto a začnu třeba s 10-15 při jednom světle ale velikostně
to bude ready na to co jsem psl zde + teda změny co radíte.
Původní příspěvek od L1st3r Keen: jen takovej technickej dotaz. Aktivní pritah 250m3 a odtah 1200m3, nemyslis ze to bude problém? Nebo jsi to myslel aktivní i s pasivem dohromady? Podle me by měli byt ventilátory bud stejný a nebo s hodně podobnou kubaturou.
jj myslel sem s pasivem - tyhle větší boxy už ten čistej pasiv moc nedávaj a osvědčilo se přidat tam aspoň něco na dofuk kdyby to chtěl zavřít tak určitě víc, 800+ cca ale taky bych bral rovnou 1:1
S tím odvetravanim, bych to tak nehrotil. Mám box d200xh170xv180cm, mám to na půdě, 600w hps a mám PK 420m3/h s pasivním pritahem. Je to na hraně, ale i ted kdy je venku pres 30°C v prostoru odkud taham vzduch je 30°C a v boxu se držím na max 30°C, dnes byla opravena klimatizace, takže půjdu na teploty do 27°C, což je cajk. Řešil bych to pasivním pritahem, aktivní se da pořídit dodatečně. I dvě 6kila, by mel dat ventas okolo 800m3, samozřejmě lepší radši predimenzovat, ale urcite s regulaci.