Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Záleží co máš za krystalon jestli na květ tak ho použij na růst nedávej obsahuje hrozně dusíku.
Jestli máš jen tyhle možnosti použil bych guano a slepičince .
Původní příspěvek od fotosynteza ako som napísal, 55-60 dní plus 14 dní=69-74 dní
Podáváš tu dost zavádějící informaci. Někde už se to tu řešilo a asi nedořešilo. Každý si to počítá jinak, ale banky tu dobu uvádějí prý od přepnutí ( sám si to raději ověřuji mikroskopem )
Podáváš tu dost zavádějící informaci. Někde už se to tu řešilo a asi nedořešilo. Každý si to počítá jinak, ale banky tu dobu uvádějí prý od přepnutí ( sám si to raději ověřuji mikroskopem )
No já právě mikroskop nemám, tak si to nemám jak ověřit. Ale budu se řídit tím co jsem se tady dočetl, podle jiných příznaků.
When looking at the estimated flowering time for a strain (information you can find with nearly every strain from a trustworthy seed source), remember that most breeders start counting when first flowers appear, not after the switch to 12/12. That makes sense for outdoor growers, but indoor growers should add two weeks to the breeder's listed time for a more accurate estimate.
When looking at the estimated flowering time for a strain (information you can find with nearly every strain from a trustworthy seed source), remember that most breeders start counting when first flowers appear, not after the switch to 12/12. That makes sense for outdoor growers, but indoor growers should add two weeks to the breeder's listed time for a more accurate estimate.
Já študuji jenom české stránky, ale dočetl jsem se, že když není člověk jistý kdy sklidit tak stačí dodržet dobu květu co udává seed banka a nic tím nezkazí.