Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mas to pekne hezky jedou tet jsem zakoupil ten lignohumat tak snad to pomoze prave me kytky umreli 3tak chci objednat specia queen sli by ven az zhruba pulka cervna ma to cenu dikyl
Původní příspěvek od Darsilius Dávám tekutý, taková žlutá láhev litrovka stojí v baumaxu 130kc, na obalu píšou 15ml na 10l já dávám 15ml na 5l, takže 3ml/l, později budu dávat 5ml/l, v každé zalivce, i postrik na list někdy
a zalivky jak casto tydne? Na tvoje doporuceni jsem to koupil a palim to do nich 3x do tydne, tak snad to nejak moc neprezenu.
Hele už jsem si koupil ten Lignohumát, ale koukal jsem že píšou že má PH kolem 8-10... Když to tak často zaléváš, tak to neovlivní kytku ? Páč to je pro ní hrozně velký ph ... + píšou že je tam bor měď atd ... Tak kdybych to zaléval častěji než co píšou 1-2x za 14 dní ... tak to tý kytce neublíží ? O.o
Předevčírem jsem tím poprvé zalil kytičky dal jsem 3ml/l podle doporučení
- Teď nemůžu protože hodně pršelo ... Jinak jsem objednal a už mi klíčí, Cream Mandarine F1 a Green Poison ... Tak dyštak pak dám vědět jak se jim daří, když budou mít takový papání