Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já jsem to vždy rešil kolíčkem na prádlo , narovnal jsem stonek aby přilehl tam kde se urval a zcvakl ho , za tyden se tam udelalo koleno a bylo to v cajku
To vůbec netusim, mám vzorky a říkal jsem si, ze pokud by se to na ten růst osvědčilo, tak bych ho na maminy používal. Co se týče tech na květ tak vůbec nevím jak to na tom vypada a ani to nemám v plánu testovat.
Já používam na matky zbytky gh a začali se nějak divně nakrucovat jako by chtěli tvořit paličky ale zatim se neděje nic světlo 18/6 chvíly 250w teď 400w
Na listy používam vita start (plagron) je to drahá sranda ale udělá svoji práci zvláště na klony poraněné rostliny a dobrý je používat na budoucí klony z matky jsou pak odolnější ode mě asi vše
No oni gh mají více druhů... Ale jak říkam mají hrozně silnou koncentraci spotřeba takřka nulová já s tim odjel tři kola asi po 15 kusech a ještě nějaký zbytky dojíždim
A jak je na tom jidb se spotřebou ?
Ted me psal metracek a vypadá to ze to asi není takový bio jako prezentují. Takže to radši zustanu u JidB. S tím davkovanim je to tak, díky tomu ze používám drip, vydrží me ta sada cca 1,5 kola. Nejvetsi spotřeba je složky M, tu jsem ted musel dokupovat sólo. V podstatě to dávkování je hodně podobný GH flora.
Takže, podle L1st3ra jsem použil brčko a kytka je v poho, jinak vodu používám buď odstátou, nebo nějakou dešťovou co mám v sudu asi rok už
A hnojiva chemický nepoužívám, protože se mi za to ani nechce utrácet a mám to radši celé organicky takže dávám jen zkvašený kopřivy a slepičince
Původní příspěvek od Jeronymouse420 Takže, podle L1st3ra jsem použil brčko a kytka je v poho, jinak vodu používám buď odstátou, nebo nějakou dešťovou co mám v sudu asi rok už
A hnojiva chemický nepoužívám, protože se mi za to ani nechce utrácet a mám to radši celé organicky takže dávám jen zkvašený kopřivy a slepičince
A ješte se používá vyvařené vrbové proutí funguje jako kořenové hnojivo
Dešťová voda je o.k.
Já zase koukal na jidb a našel jsem mam takovej pocit složku a -b- m
A pak tam bylo asi (z) to vypadalo na pk s enzymi jestli se nepletu
Mě ještě zbejvá od atami na jedno kolo tak ještě jedno dam a asi skusim ten jidb
Ona to není moc rozšířená značka zřejmě podle vírazu prodavače v growshopu on to byl zařízlej plagroňák a jiný hnojivo neuznával dokonce i o cocosu od plagronu tvrdil že je nejlepší na to jsem mu odpověděl že atami má srovnaný ph a je předhnojený ...no a už nejsme kamarádi
Asi má na plagronu větší marži .
Není to Z ale X a chtějí za to ranec. Údajně pokud přidáš víc B, tak dosáhneš toho samého jako bys použil to X. Asi u nich zůstanu, osvědčily se a už jsem se s nima dokonce naučil pracovat.
Máš pravdu je to (x)
Teď jsem koukal na tvoji selekci a musim říct že to dobrá práce jak poznáš která samice bude dobrá matka (nechci ti zasahovat do treadu vypadá že to sleduje dost lidí)
Vrbový proutí...
No v tom sudu je už rok deštová voda a proutí je tam taky ale z černýho bezu..
Každopádně díky všem za rady, hlavně Listerovi za to brčko.. to by mě nenapadlo
Tož až to vykvete, tak se to zhodnotí. Ale to je ještě daleko .
Vrba totiž obsahuje růstovej enzym, mám ten pocit, jak je na tom bez netuším. Rok je dlouhá doba, není z toho nějaká močka?
Není vůbec za co .
Tak sem dneska testoval pH tý deštový vody s prutama z černýho bezu a mají skoro 8!
Používám pH papírky od 1-11 takže to není tak přesný navíc podle těch barev nikdy moc nevim ale stejně.. tohle je moc :/
A moje voda normal z kohoutku má kolem 6.
Takže asi do sudu nalejt vodu kohoutkovou a nechat tam odstát?
Jo já bych to vylil vyčistil bych ten sud od usazenin a napustil bych novou bude to levnější než tam dávat ph-
Dnes prší můžeš nachytat novou dešťovku...