Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vravite o tych fast f1 strainoch ? Tiez by som ich chcel skusit tuto sezony ale cena je dost vysoka. Som zvedavy ci to bude lepsie ako napriklad autoflower mazara ktory ma dobre vynosy, kvality a hlavne rastie a dozrieva velmi rychlo
Naco bys daval f1 do skrine fakt nechapu kdyz si to tam ridis sam a navic sou totalne nevychytany a kazdou kytku bys mel uplne jinou takze je to uplna blbost
to Jurgiano-je to rozhodně lepší než autoflower sklizíš to jen v září parádně zralí a bez plísně Od sweet seeds jsem jel killer kush fv-super chuť, taková skunková,výnos byl taky parádní.black jack fv jedna kytka ani neskuřovala.jedna ze 4 stálá za to.měl jsem i jack 47-hodně tvrdý pálka.green poison fv.byl hotového až začátkem října,ale má betonový palice a velkej výnos a stav hodně gaučovej
Nějake tipy na outdoor FASTY? nebo potřebuji outdoor, KTERY SE RYCHLE SKLÍZÍ ( VIZ ZLODĚJI!), kde je malá náročnost na vodu a roste to jak plevel a má to velky výnos
PĚSTOVÁNÍ SUBTROPY JIŽNÍ MORAVA.
- přemýšlím o GREEN POISON FAST
-EARLY SKUNK
-BIG NUTS FAST
DURBAN POISON
SKUNK 1 FAST
DÍK ZA RADY. jde mi 1. RYCHLÁ SKLIZEN, 2. NENÁROČNOST 3. VÝNOS ASPOŇ 500G A VÍCE.
A MÁTE NĚKDO ZKUŠENOST CZECH SEED BANK ? PŘÍPADNĚ FOTKY DÍKES