Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po dlhšej dobe sa hlásim. Pomaly sa pripravujem na zastrihavanie, chcem vyskúšať techniku FIM ale aj normalny Toping. Nejako sa mi do foliovnika nastahovali mravce a robia mi tam pekny bordel v kvetinach takže od dnes začínam odboj proti mravcom. Ešte neviem aké biologické zbrane použijem, ale pravdepodobne ocot
Původní příspěvek od Marco26 Ak myslíš kvetináč tak nie, pôjdu rovno do zeme keď im bude foliak malý. Dnes som ich postrihal FIMom tak uvidím čo z toho bude.
To je taky supr.Já pojedu dvě kytičky v 25l texpotu a dvě do černozemě ve skleníku.Ať se ti daří.
Původní příspěvek od Marco26 Tiež plánujem okolo 25l jamy kopať tak uvidíme, tie texpoty si kde kupoval? Dostal sa mi pozdavaju rozmýšľam skúsiť ničo vnich. Tebe taktiež GoodLuck
Kupoval jsem je na growshopu.Dají se sehnat 50l texpoty.To je myslím lepší volba :-D
Původní příspěvek od Marco26 Tiež plánujem okolo 25l jamy kopať tak uvidíme, tie texpoty si kde kupoval? Dostal sa mi pozdavaju rozmýšľam skúsiť ničo vnich. Tebe taktiež GoodLuck
Jinak můžeš se mrknout u mě na foru jak mi to roste :-)