Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
40.den 12/12
Problemy jsou zde...kytky uz se pod vahou palic ohybaji dolu,tak jsem poridil 40 bambusovych tycek a m*dal jsem se stim asi 2 hodiny..pak se zhasla lampa..mam vyvazanou polovinu..tak zitra pokracuju...hnojit budu tak do 50 -55 dne...pak proplach...ulepeny jsrm jak prase tak si jdu ubalit a hodit se do klidu..zatim zduř
Rozhodoval jsem se mezi sítí a těmi tyčkami..Ale z důvodu přístupu a manipulace s kytkami jsem zvolil tyčky,do boxu mám přístup jen z jedné strany takže už tak je to zalévání ojeb. Navíc ne všechny jsou stejně vysoké takže by to stejně padalo přes sebe atd.tycky jsou pro mě lepši,i proto že až budu prolívat kokos nemusím se bát polamanych větví atd. ;-)
Zase jedna z tech krajnich,uprimne se tesim az tu dzungli skosim,zitra naposledy zalivka s hnojkama EC 1.3 a pak jen voda...
Otazka:Canna v tabulkach uvadi ze mam jet vodu s cannazymem a cannaboostem az do konce...chci se zeptat a snad mi nekdo odpovi vy lajdaci ...neni to kravina lit tam ten cannaboost do konce?..u cannazymu to chapu a budu ho tam lit protoze ten kokos jeste pouziju znovu ale co ten cannaboost??kdo to vi,odpovi za k+ no problem...
58.Den 12/12
Špatné zprávy ve spolek..to že je AK-47 náchylné na plíseň jsem věděl,ale drželo mě v klidu že mám dobrou ventilaci...ale posledních pár dnů a hlavně dnes je totálně dusno a vlhkost nešla přes 58% (dnes je tam 70%!!) a tak se stalo nevyhnutelné..už chvíli jsem pozoroval jednu vrcholovku které divně zhnědl list a dnes se mé obavy potvrdily :-( ...takže vůbec poprvé za celou historii mého indooru jsem našel plíseň,naštěstí to vypadá že byla opravdu jen na te jedné palici a já se modlím abych to ten týden už nějak doklepal a dojel,rozepnul jsem zip ve spodní části boxu at to pořádně luftuje..a na příště musím pořídit další klipsňák...tak držte palce
Na fotce je ta plesnivá palice.