Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No ono ideálně by mělo být 55-65%, čím menší kytičky, tím vyšší vlhkost by měla být. U tebe je to dáno tím, že máš málo květníků a zatím malý kytky. Zvlhčovačka by byla fajn, popřípadě mokrý hadry a můžeš rosit. Zase na druhou stranu tu nízkou vlhkost oceníš v květu .
Mají už skoro 40cm a mám trochu nutkání je přepnout, ale tušim že by to nebyl dobrej nápad.
Přeci jen Lister předtim řikal, že to chce ještě tak měsíc na růstu a já se toho asi budu držet a prostě za měsíc to přepnu (od toho co to psal) Takže ještě asi tak 2 týdny.
S modelem se to má tak, že 2 jsou Strawberry Amnezie a ta jedna vpravo Jack Herer (roste trochu rychleji, tak snad nebude dělat problémy)
hnojit zatim nemusis, barvu maji hezkou a listy vypadaj zdrave, bejt tebou bych je ale zastrihl a vytvaroval, pokusil se vyplnit prostor, vic je roztahnout do stran, 3 kytky na tak velkej stan je podle me zalostne malo, pokud nechces sklidit par gramu a projet za to majlant v elektrice tak jim dej na rustu jeste minimalne 14 dni, ale tvarovat musis aby ti zas neprerostly do vejsky
at to roste
Aha, ok. No já tu mám nějaký ohejbátka z obchodu, ale asi to prostě fakt zastřihnu no. Když ale ono to má tak hezkou korunku nahoře :--D ale né, udělám to. Trochu nad listama to kolmo šmiknu, nebo jak že se to vlastně dělalo (radši si ještě o tom něco přečtu)
3 Kytičky je podle mě taky málo, počítal jsem s 5ti.
Hele je to jednoduchý, nad předposledním patrem ten hlavni stonek prostě ufiknes. Mel bys mít prej všechno dezinfikovany, já to moc neřešim, většinou to stipu nehtama. Popřípadě muzes zkusit FIM. Tím ze to zastrihnes, ti začnou valit do vrchu spodní větve a budeš z toho mít pěkný keříky. Když na to přijde, tak můžeš udělat zastrih na všech větvích ještě jednou před tím než to prepnes, at pěkně zaplnis prostor.
Omg ten FIM jsem si musel vygooglit Joo.. to je to jak udělal jednou kámoš jen tak na pokus, aniž by to někde četl a vyrostla mu z toho taková přehnaná vrba, lol. Každopádně beru nůžky, nůž a jdu s těma vrcholkama něco udělat.
Zdary, FIM je pěknej shit, zasekne kytku na dýl než klasický top a když se nepovede, tak ti vyleze zas jen jeden vrchol plus zdeformovaný listy, na to bych sral. Klasický top, prostě to pod posledním patrem, nebo i níž ustříhni nůžkama. Vypadá to drasticky, ale výsledek stojí ta to 😉