Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zahrabal bych je až po ty lístečky Tím se zvětší jejich kořenový systém a měly by se víc rozjet
Jinak když je zataženo, tak bych je hodil pod cfl, pokud by svítilo sluníčko, tak na sluníčko a aby tolik nehřála, tak zapni větrák na kytky a pootevři skříň, aby mělo kam odcházet teplo
Já už mám Autoflowery venku a vypadá to, že se jim celkem daří
Nemáš zač V tom případě jedině světlo zavěsit normálně nad kytky na okně ... a nebo jen za kytky hodit diamantovku ... aby se ti odráželo světlo i z druhý strany a neohýbaly se ti tolik
Původní příspěvek od TheHarst Nemáš zač V tom případě jedině světlo zavěsit normálně nad kytky na okně ... a nebo jen za kytky hodit diamantovku ... aby se ti odráželo světlo i z druhý strany a neohýbaly se ti tolik
Tak za tohle bys měl dostat zlatýho bludišťáka 😁😁😁 dokážeš si představit to cfl-ko za oknem?? Hrozně nenápadný 😁😁😁
Z mých zkušeností : nech je růst v boxu. Nevím, jak máš řešený odtah, ale věř, že díra na 12 cm větrák z pc a trafo z nabíječky na mobil udělá svoje. A až bude tepleji a víc slunce, tak ven 😉 zahrabávat stonky mi přijde zbytečný. Stonek zesílí časem sám. Jestli se ti nezdá jejich stabilita, tak je podepři špejlí