Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ještě by to mohlo byt prostě nedostatkem živin, já jsem ted naposled dával rizkum hned ze startu EC 1,2 . Kolo před tím jsem se bal a dával jim tak jak ty a taky me to zloutlo. PH nesrazej tak nízko davej 5,8-9 a nechavej protect, časem se srovná i ten výtok.
Zdar měl jsem stejný problém v kokosu. Taky jsem řešil, dělal to samé, co jsem se dočetl, co vytéká vůbec neřeš, důležité je čím zalévám. . Měl jsem velký Problem s vodou. PH 7.4 a EC 0.6 musel jsem pořídil reverzní osmózu za 1300 a ted kytky jedou jako blázen. Hezký papaj hnojky (Jungle in da box je to na pomezí minerálního a organického hnojiva)
Hoj obelixsk.cz
Jj to ph sem zvýšil na 5.8.a ec na minimum.
Ted začínám květ a držím ec.na 1.4 max a bohatě stačí vše jede jak ma asi sem jim moc nakrmil a vytok už vůbec neřešim.
Už se tesim na finále
Jj je to lepší..nebo spíš se to musí bo se tam usazují soli .
Mě 1 kolo jelo bez problémů až teď ale naštěstí jsem to srovnal.
Možná to bylo i seminkami.Protože sem je hodil ven na slunce a jsou furt malí kyti vůbec se nehli.teď to nový kolo všecko ok hnojit a neprehnojit...občas prolit upravenou vodou bez papání..jeztli to dotáhnu do konce pošlu foto...
Vyloženě Airpot..myslim žee jo. Je to kořenově bohatší ale nesmíš to zkurvit jak já..😜ale teď už je to ok....
A snadneji proleješ vodou kosmickej truhlik..😂