Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak nevím co to vlastně je.Ono se to mění.........a to rychle.Chvíli to vypadá jako koule pak jako blizna,pak mám pocit že vystrkuje vlásky a pak na mě mrká....................
Asi si dám chvíli pauzu než to půjdu dohulit
Jinak díky za K
Kuřte cíga a mějte rakovinu,
Chlastejte a bějte pupek jak magor,
Hulte a mějte vypracovaný břiho vod smíchu
Tak nevím co to vlastně je.Ono se to mění.........a to rychle.Chvíli to vypadá jako koule pak jako blizna,pak mám pocit že vystrkuje vlásky a pak na mě mrká....................
Jinak díky za K
Jinak díky za K
Mněl jsem před třema rokama za oknem dvě rostlinky asi 30cm vysoký. Z toho na každý dvě asi 20cm palice. Jako květináč krabice od mlíka. Slunce asi 4 - 5h za sklem. Na ty podmíky to bylo dobrý hulení srovnatelný s mírně podprůměrným venkovním.
Jo za voknem to fakt de, kytka si fpoho zvykne, no ale sou to malý mršky. Chce to dost péče, třeba mě se do toho ke konci pustili ty parchanti Spider Mates. Dobrý je pěstovat normálně klasicky outdoors a doma mít za voknem tak 2-4 kytičky pro spestření života.
á propós: zase mám ňákej bordel f kompu, tak třeba předposlední příspěvek se mi ukázal snad štyrykrát, wow
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Jak řikaj ostatní ohybej je...ale nemyslim,že je třeba běžět do growshopu pro ňáký kolínka.Stačí vzít vobyč. špagát a přivázat na jeden konec větev a na druhej něco těžkýho.Dýlka provázku jde vždycky ňák upravit.Jinak na příští sezonu pletivo to je jasný a dá se s tim pěkně hrát.Pic .....prej kolínka...
Astahoe to se stává (dokonce i mě se to někdy stane:-)), ale na druhou stranu sem rád že to nemá na svědomí muj kompík, už sem ho za to chtěl vyhodit.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."