Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ano zvlhčovačku mám .. takovou malou za pár stovek z elektra... vydrží jet asi 4 hodiny.. takže se v boxu střída vlhko a trochu sucho když jsem v praci .. jinak to hlídám postupem času plánuju nějaký upgrade na vlhkost ale to asi až na další kolo tohle ještě vydržím.. pokud bude dobrá výplata přidám do boxu ještě NFT a 8 řízků
první poznatek... Dnes ráno jsem Na vero zpátky přidělal čočky.. a dámy a pánove věřte nebo ne.. mám takový pocit že se to maličkým líbí víc... takže brzy kupuju druhý vero
od dne krmení jsou holky zelenější dokonce je to poznat na jednom listu přechod ze zelene do ještě zelenější
Chci se te zeptat.. osviti ten nas led-panel jen tehle 7 ks. kvetinacu, nebo myslis ze by se dalo i 8 ks? Dve rady po dvou vedle sebe?
Planuju totiz 8ks a nejak me ted zarazilo ze jich mas pod tim panelem jen 7.ks.
Jak to ted mas vysoko a jak to ted osviti ten prostor?
Ok,diky, Fikusy. Obaval jsem se ze ten muj panel 240W az to povyroste do sirky nebude stacit ale vzpominam si ze si vlastne mel i palicky mimo svetlo u te prerostle a nijak to nevadilo. Otazka je jesli byly taky nabity THCeckem jako ostatni ,kdyz byly ve stinu. Zhulovaly taky?
Nebo si jeste tu prerostlou nestacil ochutnat.
Už vše ochutnáno.Světlo ti neovlivní obsah THC v kytce.Ani UVA,UVB atd.
měl jsem kolem 300g,takže v pohodě. A když to přerostlo,tak vedle světla byly jen palice a listy byly pod světlem.