Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Až na to ze ten Durban není af tak dobrý,jinak u mě automazar od dp a trainwreck od SS 😉 pecka modelky
Vloni jsem měl cream mandarine a Black cream oboje SS a taky super
jedu ak47 natural seeds včera dano na kliceni zatím dva vylezli ze 12 tak uvime ještě akorát na balkonu budou mit malo slunka jen tak do 3odpo snad to něco hodi aj tak hnojky biobiz rust aneco na kvet
Machaloid- Dozraje to pozdejc ale az to budes davat ven. Udelej nad nimi stinitka ze dreva a latky nebo cehokoli. Ja daval automazara ven na zacatku cervna a slunicko mi 3 upalilo byly v jiffech takze relativne malicke sazenicky jsou strasne nachylne az se chytnou tak to sundej hnoj zalivej a sklizej!