Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar svítím taky úsporkou má 15W ale na obalu píšou 15W=70W normální žárovka.Já vím že sodík je sodík ale ještě sem nenastřádal penízky a tak zkouším zatím tohle ale musím říct že zatím roste pěkně mám ji tam cca 3 týdny a má 16cm,roste mi to rozhodně rychlejš než venku.Ale má otázka je čistě teoreticky dá se pod tím něco vipěstit třeba jen 20gramová kytka? Dík
Původní příspěvek od Zachaliaš Zdar svítím taky úsporkou má 15W ale na obalu píšou 15W=70W normální žárovka
...
čistě teoreticky dá se pod tím něco vipěstit třeba jen 20gramová kytka? Dík
Jedním slovem? Nedá.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Ani na to předpěstování na out bych jí nepoužil. Parádně to tu kytku zmrší a zdeformuje už od začátku a potáhne se jen na horu ( to je to, jak si popisoval, že to roste rychle ). Taky jsem už zkoušel takový "jarinoviny" s žárovkama. Radši bych pošetřil na ty sodiky, než bejt z toho zklamanej...
Zdar tak ste mně teda přesvědčili ale já mám ještě jeden dotaz dneska sem si vychytal panel zářivek sou tam 4 jedna po 40W,sou to 120cm pd tímhle už se dá něco vypěstit né?Ještě se chci zeptat mám to ve skříni mám ji obalenou celofánem a ten panel opřený z boku nevadíto?Aještě jeden třeba hodinu svítí všechny 4 a pak se dvě vypnou,potočím s jednou a zase běží nevíte co stím?Dík