Superjoe
Nový Člen
|
Ahojte, děkuji za připomenutí. Takže mám za sebou již kouřovou testovačku a mast.
Rekapitulace:
Stav před užitím:Intenzivní pracovní stres (Top management Automotive), úzkostné stavy - několikrát hospitalizován, Neurol 1 na uklidnění, pravidelné schůzky u psychologa
Stav po užití: Intenzivní pracovní stres (Top management Automotive) stejný, úzkostné stavy - pryč, Neurol - nepotřebuji, psycholog je ze mne nadšený (ví o konzumaci Euphorie)
Testovačka:
1. Inhalace - intenzita užití - 3x týdně max 1g/týden - vaporizér Volcano
Fyziologický stav před: průměrný tep 102, průměrný klidový tep 65 - srdce po prohlídkách zcela v pořádku, tlak normál, vnitřní napětí, sem tam motáky.
Fyziologický stav po: do 5 minut se sníží tepová frekvence na průměrnou hodnotu 68-72, klidový tep je na 55-57.
Jsem zcela uklidněný - POZOR - hlavně NEZKOUŘENÝ! Jsem v klidu, vyrovnaný a myšlenkově zcela racionální bez jakýchkoliv emočních divergencí! Podobné jako na Neurolu, akorát mám čisté myšlení a jsem bez únavy.
2. Mast (recept z Groweru) - silný atopický ekzém u 3 nezávislých lidí. Věková kategorie 4,5 + 32 + 68.
U všech osob (bez výjimky velice podobné účinky) = po 3 dnech 2x denně na nemocná místa - promaštěná pokožka + výrazné vizuální a pocitové uklidnění - přestal se škrábat a nesvědilo tolik, takže byl i klidnější. Po 3 týdnech zcela vyléčeno - Kožní lékař neužil žádné nové léky a ani lázně.
Vypěstováno Outdoor, přesně tento vzorek:
https://www.royalqueenseeds.cz/leka...7-euphoria.html
Pěkný den všem!
SJ.
|
SJ
|