Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Máš dost velkou plochu,měl jsi nasadit kolínka na ohýbání a něco zaštípnout.Některé druhy se strašně tahají do výšky.
Je to jen jedna rostlina? Jestli jo,tak ji nech a nasměruj ji mezi světla,aby nebyla pod čipem ,kde je vysoká teplota.
ZDAR fikus37: Kolínka jsem měl v plánu ale bohužel časově jsem trochu nezvládal. 1.kolo bude trochu divočina. Zaštípnul sem jednou..Nevýhoda byla že klony měli různou výšku už když sem je dostal.
Přerostlé jsou 4 rostliny Bohemia gold ke kterým sem se nechal přemluvit že jsou perfektní..
Všechny jsem umístil na kraje panelů tak aby nebyli přímo pod čipama.Ještě mám v plánu trochu zvednout panely a snad už se rust zastaví. díky
Mam pro tebe jednu malo radu, kdyz uz si dal 100 litru za svetla tak si kup za par drobnych aspon poradny hnojivo, ikdyz plagron je pro začatečníka idealni protoze tam nemusis noc merit a oni to jede. Jinak sem zvedavej jak to cely dopadne. Držím palce
Kalashnikova: SVĚTLO NESTALO ANI ZDALEKA CO PÍŠEŠ.
JINAK HNOJKY MÁM JINÉ JEN SEM CHTĚL DOJET ZBYTEK CO MI ZUSTAL.
JE TO TAKOVA DIVOČINA. PRVNÍ TESTOVACÍ KOLO (JE TOHO HODNĚ CO ZLEPŠOVAT)
TO I JÁ DÍKY
Jsem zvědav na toho rusa,jestli je to origoš,tak zatím nejlepší kouřeníčko,jaké jsem měl v hubě.
Sice výnos je na něm slabý,ale za to budeš překvapenej jeho účinnosti.
Jel jsem ho asi 5x pod HPS (od Dinafemu) stoho 4x se semen a vždy výnos slabota oproti Big bud,o.g kush atd.Asi třetí nejslabší výnos co jsem jel.Zhruba 20g/na kytku.Venku to bylo lepší,tam bylo tak 150g/na kytku(nechával jsem už vysazovat koncem dubna ve skleníku)