Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od odo Som tiež šiel 1 kolo automaty pod lampou. Musím povedat, že každá rastlina bola iná. Jednu som presunul von tam sa tak zasekla, že zostala asi 30 cm malá.
Nesmie sa to zastrihávať a ani presádzať, lebo sa to spomalí. Jedna pod lampou prerástla. tak som odstrihol vrch a dosť ťažko to znášala.
Presne ako píšeš, oni automaty obecne neznasaju stres dobre. Takže lem ich zasadiť a nechať tak, pestujem každý rok vonku automaty a už ma niečo naučili ale, ona matka priroda je nevyspytatelna a vždy pripravi nejake prekvapenie, za seba musím povedat že vonku mi to islo tazko zo zaciatku no chybami sa človek učí.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si
poradí sám a hlupák stejně
neposlechne.“
– Mark Twain
A tady nake fotky za tmy, + ph metr - musím říct že jsem rád že s dal na zdejší recenze na Groweru co se týká ph metru, maká přes dva roky a kromě pravidelné údržby a kalibrace no problem. Tak všem dobrou a brzy u nakeho update-u.
neposlechne.“
– Mark Twain
Po týdnu ( 8-mi dnech) sem připravil update s nakyma fotoz na pokoukanou. Momentálně holky kvetou 15 až 23 dní ( ono je to zapeklitý, každá nakvetla různě rychle, takže u sklizne to bude taky postupný bohužel) až na jednu holku která je trochu požloutlá (tak jsem ji dal poslední dvě zalivky N navíc) se tváří ostatní kytiz v pohodě. Lampa je už skoro na max mám ještě asi 5cm rezervu , holky už se nenatahujou ( tolik moc :-) ) tak to snad dojedu bez újmy.
Zálivka vypadá asi takhle: guanokalong bloom 2,5 ml/l
PK 13/14 ml/l
guanokalong extrakt 15 ml/l (dnes)
Plagron terra grow 2 ml/l ( jedna 5ml)
PH 6,4 - 6,5 používám PH - od AH
Teplota ve skříni den 29 až 29,5 °C noc 19 - 20 °C
Na první Fotce celek, :-) postupně prihodim pár kytek focenych jednotlivě a pak ve dvojicích .
neposlechne.“
– Mark Twain
Tak alespoň, rychlovku, :-) proběhlo pár změn, pořídil sem bud box 75x75x160 a přesunul do něj celou osadku.
K boxiku také odtah tt 100 a pachovy filtr tuším can lite.
Původní skříň sem neodepsal, osadil sem ji nasledovnym setupem:
Světlo je armatura se 4X trubicova zářivka cool white 18w jedna. + elektronický předřadník.
Odtah + pritah aktivní 2X axiální ventilátor 2X 20w vše ovladano přes termostat,
Ve skříni pařniček ROOT IT a topni rohož ROOT IT 25w 40 X 60 cm.
Jako osádka zatím budou sloužit dvě maminy původně řizky z matek BIG BUD nejsem si jistej jaká banka, selekci matek dělal známý z 10 regular semen momentálně stáři asi dva roky. dostal sem 4 řezy, dva kousky sem nechal jako matecni rostliny které už sem prorezal tedy mám 20 řezu ještě v parnicku.
A ještě pár fotek, too kástroj: zlutasek zůstala požloutlá ostatek si jakž takž frčí, no podrobnější report hodím po weekendu zatím ať se daří ;-)
neposlechne.“
– Mark Twain