Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus, mas to dobry , ja zazil white rhina jen jednou a to u kamosa a jemu to cely splesnivelo ,krom spodku . U tebe to vypada stokrat lip . Zatim celkem chlupaci ,ale myslim si ze budes spokojenej i s vynosem, mas to dobre naslaply
Nazdar. Ja som síce išiel poslednou dobou Sog, ale teraz tiež napr. mám len 4ks na jednom štvoráku a vyzerá to dobre. Síce dva ks su len v 7l., ale zvyšok v 12l a 15l. Pod 4OOW soda. Predtým som mal všetko v 6,5l a tiež tlačenica a nepresvieti spodky resp. celú tú rastlinu. Medicine Man mám vyhliadnutý, tak ma zaujíma.... Držím palec. S pozdravom shivasambhu
No mene je nekdy vice , ale pokud davas vic rostlin ,tak jedes samo sebou na topovky a spodky neresis ,nejlepe je otrhas a v podstate do tydne prepinas .
Kdyz jedes malo rostlin ,nechavas je rust bud bez zastipu nebo ohybu tak jak sou a prosvitis vse , nebo je ohnes a zastipnes a opet jedes na vrchy ,tudis ti sou spodky n ho**u a otrhas je . Vse ma sve pro a proti , me treba nebavi cekat az to naroste abych prepl. Stan 120x120 , 5x5 kvetinace a do tydne prepnout.
Good luck punkaci
Někde se doporučuje ostříhat před sklizní , někdo ti zas řekne že ne , já osobně 2 dny před kosou stríhám velký listy , 5 Dnů je si myslim zbytečně moc ... Každopádně maš tam toho dost experimentuj a nejlíp sám poznáš rozdíl ... HF