Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes ostrihane spodky v neděli poprvé budu hnojit bloom complexem supervitem bostrem a enzymy od hesi cca za deset dnů budu přidávat pk13/14 od canna zbytek co zbyl z kokosu
Ty vole ta palice je velká jak ladova hlava
V ruce se motá další spiknutí,..........,............,..........
Zdar, prosím ťa ako vysoký máš tú amnesiu ganja haze? Mám ju tiež, kvete ale pochybujem, že dosiahne výšku 1,3-1,5m ako uvádza výrobca (no možno mám malý kvetináč 18 litrov ). Tiež uvádza, že listy sú úzké a svetle zelené, proste typické pre sativu a mne prídu skôr do indiky.... no šak uvidíme podľa účinku a tiež som našiel rôzne informácie o dobe trvania od klíčku po sklizeň, niekde uvádzajú 8-9 týždnov (Sumo seeds ofic. web, seedfinder, cannapedia...) a niekde zase 11-12 týždňov (napr. posemenu.cz)
Tak to musím trochu s hrnou t zatím se mi to docela líbí ještě tak 3 až 4 tejdny a půdou podtrimmer toto je můj druhy pěst venku z automatu ten první byl celkem neúspěch tak 10g z tři kytek ale zas masakr co jsem to hulil pro tento rok sem se poučil o kytičky se starám hnojit zalévám nejhezčí je indika ale už se těším na amnesii měl sem už tři druhy ambesii auto toto je čtvrtý ale první venku
Musím říct ze pěstování venku me nadchla mnohem víc než indoor a to jsem velkého zapalenec
Ty vole ta palice je velká jak ladova hlava
V ruce se motá další spiknutí,..........,............,..........