Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Bitir Ustoji to ,nastav jim 21°c , pokid nemas kamen tak aspon cerpalo co ti bude honit roztok v kalfasu. Pekne to nech procistit a nasad hnojky. Osobne bych je ale trochu zvedl .
Jak to myslíš jako zvedl? Že to mám celé dát na nějaký schodek?
Koreny pekny ,ale s prominutim to mas uplne na hovno, ty hadicky navedeny po stranach jestli to dobre vidim vubec neplni funkci nft. Musi to byt proste nahore a poustet to tam uplne stejne jak kdyz se podivas na skluzavku.
Jak to že ne ? Hadice je asi metr dlouhá a po stranách má 8 der aby to vytéká lo všude a jakmile to vytece tak to.jde spadem dolů ale jak jsem zmiňoval už před tím, neměl jsem tam tak velký spad a vida se tam držela bohužel
No to jo, tobe to ale tece po stranach a po plate docela nerovnomerne , pokud to pustis od shora v rovine dolu,tak si tompokreje plynule celou plochu, vem si to tak ze nahore ti ted tece jen ze jedne diry ,ale uprostred plata uz ze ctyr , takze proto jsi mel tu predni prelitou osobne bych to hodil tak jak to ma byt , muzes verit ze ten kdo vymyslel nft a uvedl to na trh vypestoval vic rostlin nez my dva dohromady ,ma to tam proste svuj duvod a funkci tak jako kanalky v platu a netkana textilie.
Jo to určitě vo tom ani potom. Tahle metoda je stará hodně stovek let.... protáhl jsem to tkm peroxidom asi hodku a teď to projedu ještě čistou vodou a ledu z5 hnoje...