Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Trochu jsem nad tím přemýšlel a po minulé zkušenosti kdy to bylo zabalené ve dvou igelitkach a ve dvou pytlích a ještě přikryté peřinou a šlo to stejné hodně citit tak to nakonec asi radši sundám dřív než zbytečně riskovat.
Citit...na jak dlouho potrebujes zakryt vuni? Jestli jen na 15min, tak spal nejake jidlo v troube a mas na 3hodiny vyhrano, nez to vyvetras :-) Nebo nejake frantisky, kdyz jsou ty Vanoce :-)
No nevím na jak dlouho se tu zdrží. Může to být deset minut nebo i hodina. A s tím stěhováním je spojena spousta nepříjemnosti, které se mi zrovna podstupovat nechcou. Na ten ripen jsem se už díval. Záleží jestli zítra bude shop otevřený.
Dopadlo to tak, ze sly pod kosu o 5 dnu driv. Pouzil jsem i ripen. Ale co byla asi nejvetsi chyba tak to ze jsem to ostrihal narval do nekolika pytlu a zavakuoval a dal na mraz. Takhle to bylo tri dny pak vytazeno a ususeno a ted to voni jak seno :-( Letos mam smulu na chyby.