Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jungle in da box urban v kazdej zalievke polovicnu davku. Teraz som zacal davat 3/4 davky podla tabulky a EC mi vychadza okolo 1.9 a ph 6.6 bez upravovania kedze na tuto hodnotu si to stiahnu hnojiva. Povodna voda ma ph okolo 8 a EC okolo 0.3...kvetovy booster od nich nemam ten skusim az v dalsom kole
Tak vsetko sa riadne sere. Jeden landysh zhermil tak som ho musel vyhodit zo stanu. Nanestastie som si to vsimol neskoro kedze teraz nemozem byt pri stane tak casto ako by som potreboval a niektore gule boli uz popraskane... Takze na foto vlavo 2x landysh, vpravo blizsie aurora indika a dalej dutch kush. Druha foto jeden vrcholec aurory
zdar, cekal bych to horsi pod tema cinskejma ledkama ...která z holek je ta aurora indika?taky jedu ledky,ikdyz jen mikro a taky mam auroru indiku od nirvany ,tak at vim na co se tesit
holky se jeste nafouknou verim tomu...co vune je citit?
Cau ono to raste aj pod tymi cinskymi cipmi ale efektivita je tam dost biedna a pride mi ze sa to pod nimi moc taha do vysky...aurora je vlavo vpredu. Ma najkrajsie sisky aj ked dutch kush ich ma zas viac obsypane. O landysh sa radsej nebudem ani vyjadrovat, k nemu len tolko ze od vip uz nikdy nic nechcem.Inak smradek len ked otvorim stan inak je to v klide
Cau dik. Pachac mam PRIMA KLIMA ECO K2600 - 360M3/H - Ø125MM myslim a PC vetrak papst 4412 F/2GLL ale ten vetrak to dava len tak tak teraz ked je zima. Do dalsieho kola tam budem davat SUNON MEC0381V1-000U-A99 ktory budem regulovat a ten to zvladne s prehladom. Cele toto je len testovacie kolo ci vlastne nieco dokazem vypestovat v indoore kedze doteraz som stale isiel len out a dalsie kolo bude uz vychytanejsie aj co sa odsavania tyka aj svetla
Dnes konecne kosa a isli dole vsetky. Trichomy na vsetkych mliecne. Duth kush pekne voni a je najviac dozrety, aurora vsetko mliecne a par ich je jantarovych ale fakt len par, landysh jeden mliecny druhy pol na pol cize ten by este tyzden dal urcite ale nebudem na to svietit uz. Prva foto celok druha vrcholec aurora indica a tretia vsetko uz dole hlavou. Ak to tu niekto sleduje tak mozte tipovat kolko tam je. Ja sam to neviem odhadnut ani trocha ale tak dufam ze sa tam ale 30g najde
Bitir vyhral si tipovacku tak aby som to zhrnul vsetko uz je suche a zvazene
Aurora 17g
Dutch kush 14g
1. Landysh 13g
2. Landysh 19g
Spodky 13g ale vsetko je to dost riedke. Venku to byva uplne o inom aj ked musim niekedy sklidit predcasne
Tak este som si uvedomil ze som sem nedal ziadnu fotku susiny. Tak na foto dve sisky vlavo dutch kush, vpravo hore aurora a dole landysh. Inak s vysledkom som celkom spokojny az na jeden landysh ktory smrdi jak borovica a tento zapach nemam rad