Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Story pokračuje,čas jde dál. Hnojivo biobizz. Výbojka přehozena z MH na čistý sodík 600W Pure bloom od Gibu. Všechny kytky někdy jednotlivě znova popíšu, pár jsem jich totiž přemístil. Teplota 27/20. Revegging není tak rozvětvený jako MC, ale jinak se mu určitě vyrovná. Škoda, že jsem nevyfotil kolik jsem toho vystříhal,jak se teď koukám na ty fotky, tak to moc poznat nejde
Původní příspěvek od borecshot To je při každý úpravě všechny vyndaváš ?
čus,
nn , stačí vyndat první 2 maximálně 4 prostřední a dostaneš se všude. Ostříhám je jen jednou a pak už je vyndávat moc nemusím. Na to zalití dosáhnu ,když vyndám prostřední 4, až dozadu.
popsal jsem to znova, jelikož jsem již avizoval, že jsem nějaké květináče popřehazoval. Matka Reveggingu je stále v matkárně a vypadá to , že z ní mohu dělat další klony, jelikož vše vypadá dobře Radost....
Původní příspěvek od borecshot To je to vyndavání a přendavání nestresuje? Jinak máš dobrej prales musí to bejt dobrej závan počítam ta 3týden květu ..
Čus, nestresuje ani v nejmenším. Zaleju je tak za 10 min a jdu pryč. Fotka je z 25 dne květu, tuším
dnes jsem Vám vyfotil na srovnání původní SS (vlevo) z bývalé matky, který se mi dochoval jako jediný klon a Revegging (v pravo). Musíme brát v potaz, že Revegging jsem nenechal rozrůst, oproti původnímu SS. Tloušťka palic je ale stejná. Takže pohodička
Tak musím po dlouhé době konstatovat, že revegging šel více do indiky a monstercropping do sativy. Je zvláštní že se ty matky po pul roce transformovaly každá jinak. Člověk by řekl že stejná odrůda bude stejná, ale není. Ty zásahy a to trápení co obě zažily byly brutální, každá se s tím poprala po svém...Pozoruju ze i matka jak stárne tak se u jejích klonů trošku mění jejich vlastnosti a struktůra, ikdyž nepatrně. (Třeba tak intenzivně nevoní jako kdysi)