Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nerád ti beriem ilúzie ale takto to nefunguje, nedá sa regulovať vzrast v vege fáze tým že budeš tlačiť svetlo k rastline s vierou že sa jej rast spomalí, reguluješ rast koreňmi čiže malé kvetináče prípadne ju spomalis ale aj značne oslabis odstránením listov veľkých, ktorými prijíma svetlo, laicky povedané, zrieknuť sa lst či iného spôsobu treningu, keď je to tvoj prvý grow na ktorom sa máš učiť je pre mňa proste nelogické
Ahoj, Wiccini má pravdu. Nevím sice jak máš vysoký box, ale vzhledem k osvětlení asi nejvšší nebude určitě bych kytičky jednou FIMnul, dá se s nima pak líp manipulovat, kdyby měly tendence přerůstat (ohýbání, lámání) Držím palce, ahoj.
v nedelu vecer vymenim rastove 3x TR LED A60 15W e27 1350lm 4200K led ziarovky za warm white 1350lm 2700K lebo prepnem na kvet,cize budu nizke a aj ked v kvete vyrastu cca o raz tolko tak mi neprerastu ,,,nejde mi o velky vynos,mne by stacilo aj 15g z tych 5 rastliniek,je to taky hokus pokus,,,v pondelok pridam foto ako vyzeraju
takže týždeň po prepnutí na kvet 12/12 ,hnojene prvý krát pol deci hoštické tekute guano zmiešané v správnom pomere s daždovou vodou,výšku sa mi zatial darý udržat len nízko osadeným osvetlením
na strednej rastlinke asi tak týždeň žltnú končeky spodných najväčších listov,,,je to nejaký problem? lebo ostatné rastlinky ich majú krásne zelené,,,,,podotýkam,že tá stredná rastlina kritikal k je najstaršia