Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
My to nejak nedomysleli a necakali sme ze sa moze az tak vytahnut do vysky. A to je 75% indica...bola pisana vyska ze out az 3metre moze dosiahnut ale tak sme ju chceli povodne zastrihovat FIM ale nemali sme na to srdce sa k nej co i len priblizit noznickami tak sme ju nechali rast s tym ze ked aj nieco nebude tip-top...jak je to nase prvni.ucime se a 2,3,4..
...bude lepsia ... a co sa tyka toho hnojiva ako ja som si dala zalezat aby som neobjednala nejake shitne hnojivo.keby prislo nacas a kyticka ho zacne dostavat vtedy ked mala a nie o tyzden neskor tak by ste sa pytali ze "to este LEN 24den kvetu ??" ale nie srandujem ale iste by som za jednu kytku nedala.za Green sens 30 euro :-D .. tak aspon sme ju uz ochutnali urcite mozem povedat ze na konci aj ked toho bude menej tak to ale bude stat fakt zato lebo pecka :-P takto vyzera teraz jak sa tie vyhonky krasne vytahuju jak maju konecne svetlo. Su vseliak poprevezovane a aby na kazdu dosiahlo svetlo jeden vyhonek sme aj nalomili ale jak sme ho priviazali tak sa dal dokopy som myslela ze ten jeden odvedne kvecne :-D a nie rastie.. asi je to ozaj burina :-D dakujem inak chlapci za setky rady.verim ze ani my nebudeme sklamani zato ze je to 70W. Vacej som ani nemohla to jednoizbaku zaco by som povedala ze taky odber elektriny ? ;-D neviem n :-D
Pokud jde o mě, tak jsem zastánce použít taky co jde, aby byl výsledek co nejlepší, ale určitě jsou tyto doplňky to poslední co výsledek ovlivní. S hodně hnojivy se dají udělat dobré výsledky. Autorce bych doporučil ještě něco tady na fóru přečíst, protože očividně o tom moc neví. 70w je hodně málo, aby si měla aspoň nějaké G, tak je taky dulezité hlidat vzdalenost od lampy..dej to na 35cm od vrcholků.
Původní příspěvek od Váchy 55 ..dej to na 35cm od vrcholků.
35 se mi zdá trošku moc, zkusil bych klidně i míň. Já v malým boxiku měl vybojku v poslední fazi, kdy už nebylo kam posouvat, cca 10 čísel od vrcholku a pohodinda chce to samozřejmě vyzkoušet, podmínky se můžou lišit, ale takových 20cm by měla být jistota
35 se mi zdá trošku moc, zkusil bych klidně i míň. Já v malým boxiku měl vybojku v poslední fazi, kdy už nebylo kam posouvat, cca 10 čísel od vrcholku a pohodinda chce to samozřejmě vyzkoušet, podmínky se můžou lišit, ale takových 20cm by měla být jistota
Přesně tak..záleží hlavně na teplotě u vrcholků.. S lampou co nejníže. Jinak co se týče spotřeby za 70w žárovku, tak je to úplný prd. Uvědom si, co kolik žere. Ta zarovka sezere za den to, co mikrovlnka, vysavač, varna konvice atd. za nekolik minut používání ;-) nebal bych se rozsvítit i 600w