Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau, jo ,sledoval sem to , docela pekny vysledky tady kluci maji, ja jen doufam ze se aspon trochu priblizim :-) jnak diky za odkazy, beztak se budou hodit.
Já jel ještě šestou generaci Vera.Mám i panel se 7.generací ,ale jsou zde určité překážky.Určitě to taky zapnu až se všechno dá dohromady.
Každopádně se dá udělat pod tím 320W světlem půl kila.Pokud si stím trochu pohraješ(zaštip,kolínka).Já udělal 420g a to jsem na to ani nešahl a měl klony no name.
Kámoš taky jede Vero29+ta červená a má palice jako litrové flašky od Kofoly.
COB čipy jsou to pravé ořechové.Navíc ta životnost je parádní.
Vsiml sem si ze i konstrukci je to trochu jiny ta 7g . Nebo to mas schvalne posunuty ty krajni cipy . Ja mam 4 krajni uplne v rohu a je to 70 cm od sebe + ty ctyri uprostred s cervenou. Jeste myslim borec rikal ze sou ty skleneny cocky od firmy co to dodava do audi :-D . Kazdopadne to bude mit vyuziti i na strop do dilny :-D
Tak to mame stejny . Abych pravdu rekl tak me mile prekvapilo jak to sviti, daval sem vedle do fora fotku jak to sviti na kmeny a vzhledem k tomu ze pohled z vrchu vypada na 90% zaplnenej ,tak sem fakt cumel kolik svetka to da na spodky a ty kytky sou ted tak 30 az 35 cm vysoky + dalsich 35cm je panel.
Ty cerveny mini pidi diody tam taky k necemu jsou :-D ted uz tomu zavazi rotliny ,driv to delalo uplny cerveny caty na podlaze. Fotka je cca 2 metry od panelu.
Jeste dodam ze za tri dny to prumerne vyrostlo o cca 12 cm. Ale jde mi spis o to jak se brutalne kosati, uz se tesim az to nafotim pred kosou venku ze stanu. .
Caf! Parádny stan! Len nech je miesto!
Ten Led panel odfoť prosím aj zdola, nech vidno, či tam máš objektiv, alebo reflektor a to usporiadanie. Myslím, že to trochu pomenili. Budeš určite spokojny. Ja mám ten menší Spider a práve som ho upgradil o ďalšie 3 Vera.
Sledujem ďalej!
Jen dodam ze ty dve krajni cocky v liste sviti v uhlu asi 60° a ty dva prostredni sviti do prostoru . Jinak na tech nejdal od sebe sou jen takovy plastovy kelimky bez skla.