Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ZigZag pozri vetraky Papst alebo Sunon a vyber ai podla rozmerov a parametrov aky by ti vyhovoval.12cm sa vyrabaju aj v hrubke 38mm nie len 25mm a tie maju vacsi staticky tlak.
Inak ma tu niekto skusenosti s dc-dc drivermi na led?pretoze ma napadlo ze keby sa rozhodnem pre led svetla tak by mi stacilo kupit jeden vykonny dc zdroj a nan uz potom postupne vesat jednotlive cob s dc-dc drivermi ktore su hodne lacne
Mam zaobstarany box 30x30x60 chcel by som zacat svoj tak isto prvy microgrow.
Ziarovku mam HPS 150W. Moja otazka znie, kedze na obale ziarovky pise,ze ziarovka moze dosahovat teplotu az 200 stupnov: Je bezpecne ju mat v takom malom priesotre? Dlha je asi 24cm aj s obijmkou a dalej bude mat este nejakych 6cm priestor. Moze sa niekto vyjadrit? Vdaka
Čau. Záleží na tom jak budeš odvádět teplý vzduch od výbojky, a jaká teplota bude v místnosti. Jedu 150 hps v zhruba 50x60 a čéče, nevím jestli bych šel do tak malého prostoru jak máš ty. U mě jsou teploty ideální. Když jsem neměl ofuky v boxu tak kolem 30ti, další kolo mám ofuky a je to luxus. Ale zkus a uvidíš, aspoň budou další lidi pak vědět 😉
Dakujem vam za reakcie.. No mam 2 male ventilatory + by som tam chcel dat 80x80mm odtah z PC.. Dufam,ze to nebude take zle a tie teploty udrzim v norme.
Zdary, měl jsem v boxíku 60*40*60 ( viz moje prckárna ) 200w cfl a uchladit to znamenalo vent. 8*8 z procesoru puštěný naplno jako odtah + 8*8 ofuk lampy. A to je box v místnosti, kde nejde teplota přes 20°C. U tebe v tak malém prostoru bude soda problém, určitě teda s odtahem 8*8. Naper tam min 12*12, nebo nějaký tt.
Pítr