Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a dvě fotky s detailem na deformaci lístku. přikládám to k tomu Ph, ale když už mám ted Ph výtoku víceméně 6, tak proč furt vypadají tak zvláštně ? a špičky lístku stoupajících nahoru značí co ?
-0,4
tzn 0,4 odečíst od 2,1 což je 1,7... nebo se pletu?
PH sniž, 7 je tak na hlínu ale v kokosu bych lil o něco míň (kolem 6 - 6,5max) jinak jim solíš dost se mi zdá. Když vyteče 5,7 - 5,8 pořád je to ok... je to v podstate hydro medium.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
asi jo no o 0,4 míň
mě to podle fotek příde pravě že přehnojený a řekl bych že to bude právě tím že leješ PH7
bude přehnojený fosforem - nevstřebává o to žere dusík tím bych vysvětloval ten pokles ec
Hoši je to po preplachu kôli ph , preto tak vysoké vstupné hodnoty, ale už by si sa mal vrátiť na normál 6,5+-, no a stým ec pomaly, možno by som už sťahoval dolu. 1,6-1,8 by mohlo stačiť , za chvilku sa to vráti do normálu.Môžeš malinko prisoliť Mko, na spravenie.
a vôbec, neriešte furt tie výtoky
ale reakcia správna a včas nech sa to zelená!
jak říká Samulele, tak vysoké vstupní hodnoty jsou kvůli tomu aby se srovnalo Ph kokosu. To už se tak nějak srovnalo na 6-6,2 záleží u jaké kytky.
Neska sem zalil zálivkou Ph-6,7 EC-2,0. Výtok Ph-viz řádek nahoře EC- 0,5. (výtoky musím řešit, protože furt nemužu přijít na to co se tu stalo )
Je možný že ty kytky žerou ted tak moc že furt vytýká EC-0,5 (voda z kohoutku má 0,4) ????? Neměl bych to nějak VÍCE dokrmit? furt mi přijdou takové jaksy bez života...
to je hodně divný , není snad ani možný že by sežrali 1,5 ec to je hrozně moc .
vlastně uplně všechno co naleješ to je nemožný , bude problem jinde a to v ec metru ...
Ph plus mám od junglu a na hodnotu 7 přidávám 6ml na 10l. Včera sem dal 4ml na 10l, a neska dám jen 2ml/10l a uvidím jestli kokos bude mít furt stabilní Ph.když jo tak už budu zalívat normálně s Ph-6,0