Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Update - 21. den kvetu
Asi se mi je povedlo trochu přehnojit, tak jedna zálivka šla jen čistá voda s upraveným ph a zdá se, že problém je prozatím vyřešen, uvidíme v budoucnu, zda to byl opravdu ten problém.
Jak je na tom SCROG v tomto období květu? Měl bych ještě trénovat ? Já je nechávám už volně růst, jen jsem je trochu zpřeházel aby si co nejméně stínili.
u jedné kytky mi neustoupilo žloutnutí listů, proto jsem se rozhodl úplně vynechat dusík z dalších 2 zálivek u všech kytek. Jinak bez komplikací. Pomalu se zastavuje růst. Přidal jsem žluté lepové destičky jako indikaci a prevenci škůdců a zatím jsou čisté.