Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže ted jsem strávil 2 hodiny prací na tom lepším systému. Vyndal jsem to z bubbleru ( hrozně rychle se tam ohřívá voda ), a dal jsem to do toho svýho homemade "bubbleru" a doufám že to bude v pohodě. Kompletně jsem to oblepil černou folii aby tam neprosvítalo žádný světlo.
Kytky nezasažené tou neznámou chorobou jsou ok. Zdá se mi že se to šíření těch skvrn pozastavilo. Nevím jestli to není náhodou nějaká plíseň. Jinak dneska mi přišel nový měřič teploty vody. Aktuálně má roztok 22.4 °C což je super.
..ještě jedna věc..nepokapal si je něčím koncentrovanějším?..taky se mi to stalo...vypadá to jako kapky....jde o to zda ti umírají jen zasažený listy, nebo esli se to rozšiřuje...
čau, dle všeho to od začátku vypadá na problém s vodou, respektive spíše tou teplotou roztoku..jak teď vypadají kořeny? na plíseň (listů) to nevypadá..jo a jestli máš to dřevo daný zevnitř v té nádrži, pokud sem dobře viděl, je záhada se slizem vyřešena...
a když už samostatný bublery, tak je všechny propojit ještě s jedním kyblem (rezervoár) a cirkulovat roztok...