Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Paráda!
Čo to je za model? V čom to rastie? Aký objem? Hnojenie, voda? Svetlo? Treba uviesť podrobnosti, nech sa aj ostatní poučia! Tá žltá nemôže byť preliata? Skús ju prehodiť inde - možno špatná karma! :-)
Už to máš v tom novom stane?
Stan je už komplet pripravený ale dám to tam až na kvet ,musím ešte tu sieť nejako vymyslieť na ten srog ale keď toho času je pomenej. Naozaj neviem prečo tak zbledla lebo všetkým dávam rovnako zalievku. Možno by pomohlo ju prepláchnuť ? že by nezvládla toľko hnojky? Fakt neviem nechám ju tak a uvidíme čo sa bude diať. :-)
Skunk1, alebo Skunk/krížik/1 ??? :-) ja som šiel krížik 1 AF od Sensi. Krásne to voňalo :-) máš sa na čo tešiť!
Jungle je tiež parádna voľba - používam aj ja, ale do hydra.
Máš to v predhnojenom substráte a už si prihnojoval? Nie je to skoro? Ako prihnojuješ, v každej zálievke?
No musel som jednu skriňu obetovať ale nenamietajú. Galerku upravím ale až neskôr nakoľko teraz som sem poslal dve rovnaké fotky a 10 min. som nad tým maturoval ako ich zameniť :-).
28 deň. Troška podrástli do výšky teraz majú 15-20 cm.Čo ma viac teší že sa rozrastajú aj do šírky. Takže toto moje prvé kolo pôjdem bez siete a budem ich len tvarovať .
Tak včera večer som si tu prehádzal forum a rozhodol som sa že dnes ráno to prepnem na 12/12. A zapojím aj pachový filter. Svetlo je 20 cm nad rastlinkamy a teplota myslím že v pohode. Ak si to tu niekto číta a vie my poradiť ako mám teraz hnojiť. Či ešte stále podľa tab. na rast alebo už na kvet , za každú odpoveď budem len rád :-)
Pekne rozbehnuté!
Nakoľko si iba teraz prepínal a realizoval preplach, tak by si mal hnojiť pár dní ešte na rast a koncom týždňa prepnúť hnojivo na kvet, cca po 10 dňoch, keď to začne nahadzovať na kvet. Záleží od miesta. že koľko to môžeš púšťat do výšky. Existuje ešte u JIDB rastová brzda, tá sa zaradí na začiatku prepnutia, pred kvetovým hnojivom, ak to moc vyletí.
Po nákvete pusti intenzívny odťah, aby si nemal vysokú vlhkosť kvôli možnej plesni.
Včera som prvý krát hnojil na kvet JIDB
EC 1,9
PH 6,2
Teploty 26-29. menej to asi nepôjde kedže v byte je 24 a to nekúrime...Týmto ďakujem susedom za ušetrené looove :-) Foto neskor zas to nejde nahrať .